direktor":2uwrz7i2 je napisao(la):
Beks 89 Jedno pitanje da li posjedujes odgovrajucu dozvolu za upraavljanjem vozilom kategorije D .Ako istu ne posjedujes kako si upravljao autobusom bilo koje vrste .
Kao što to rade i drugi vozači, rukom i nogama
Somi303":2uwrz7i2 je napisao(la):
Поредиш давање клинцу да вози ауто и градски аутобус од 18 метара и 18 тона? Што се тиче уочавања врата, твој штићеник је тврдио на једној слици да се не виде врата, шатро отворена су.
Klinac? Zanimljiv si dečko. Evo daću ti ja broj telefona mog burazera, pa ga pitaj jel su otvorena vrata, to što ti ne znaš gde da gledaš i što misliš da nešto znaš, to je druga stvar!
Kao što rekoh, napuštam ovaj forum, ne želim više da kvarim atmosferu, samo vi pljujte i dalje, Šomi sada si opet glavni na forumu, možeš da nastaviš sa lupanjem, neće imati ko da te ispravlja, samo ne znam na šta ćeš sada da skupljaš lajkove jer nećeš imati koga da prozivaš, pošto ništa pametno ne umeš da napišeš. Sada imate mir na forumu, pa uživajte u njemu , ja vam više ovde neću smetati.
Jedan od problema, održavanje na nivou. Za njih nema prijava :wink:
Kao što sam rekao, želim sve da vas pozdravim, želim vam da uživate bez mene, jer sada imate slobodnu atmosferu na kakvu ste navikli, neće imati ko da vas ispravlja, da vam soli pamet, neće imati ko da brani vozače, možete da pljujete do mile volje, ja zbog nekih ličnih problema nemam više vremena za ove bezvezne prepiske, koje nikome ne koriste tako da moj boravak ovde nema nikakvu svrhu. Ima ovde i mnogo većih stručnjaka i poznavalaca od mene, kao što je Šomi, tako da ja više nisam potreban.
Hvala svima na saradnji, hvala svima na savetima, povremeno ću vas pratiti, ubaciti neku sliku, naravno čim rešim neke ozbiljnije probleme, do tada budite i ostanite ovakvi, i ostanite složni, kao što sam rekao nadam se da ćete uspeti u svojim planovima.
A evo i za kraj da vidite pravu retkost, Ikarbus IK-301, jedino prigradsko vozilo u voznom parku GSP Beograd, parkira se u SP "Novi Beograd", prevozi administraciju GSP-a.
Svako dobro i sve najbolje u daljem periodu!