spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.369
Mi na Dorcolu smo krali autobuse!
Na okretnici 26ice kod 25og maja.
vesele 90te...
Na okretnici 26ice kod 25og maja.
vesele 90te...
becks89":vagl193i je napisao(la):Ne, baš je zanimljivo, ovi "divni" i "fini" putnici, sami pokazuju svoje lice. Čega se pametan stidi...
Nadam se da je to tacno, iako su male sanse. A citam 2015., reko' u sebi "U bre, to je daleko", a onda se setim da je to samo nesto vise od godinu dana. :laugh:stf":2bueju52 je napisao(la):Апропо те приче, слушао сам разговор два "Космајца". Прича човек да ће за Космај 2015. године бити наручено 200 соло Солариса. Онда је причао да је Соларис добар бус, али да га величају преко мере. Потом је причао да се ниједан бус, па ни "Јапанци" нису показали боље за БГ услове од Мерцедеса Конекто.
Било је ту још приче, типа да једва чека да пређе у "Карабурму" јер не може више да се ради са шефовима и колегама Херцеговцима који уништише погон. ...
boby07":2poitoje je napisao(la):Sinoć ulazim u 15-icu na Zelenom vencu i nešto mi meko pod čizmama. Kad pogledam pod, a on ceo pokriven zelenim tepihom. Uhvatim se za ručke a one presvučene folijom koja predstavlja imitaciju drveta, a na plafonu kao da ste u šumi i gledate u nebo kroz krošnje drveta. A prilikom zatvaranja vrata čuje se glasan cvrkut ptica.
Po meni dosta dobro urađeno, samo mi nije jasno kako se to firmi uopšte isplati.
Ima li neko info koliko košta to 'personalizovanje' autobusa?
http://www.gspbeograd.net/viewtopic.php?f=8&t=26&start=3000#p99702Bozidar97":2kyo1rkl je napisao(la):Ovuda se ''provlace'' zglobovi, ima komotno mesta.
Ulaz u perionicu
prolaze ovuda
i idu na ova dva kanala
Znaci kako se udje i samo pravo.
Прво па мушкоstf":24cfp76x je napisao(la):Добио зглобна?
Баш ме занима на које линије ће да их убаце.
http://www.gspbeograd.net/viewtopic.php?f=8&t=26&view=unread#p99783Bozidar97":24cfp76x je napisao(la):Nakon vise od decenije, konacno i ja doceka da zglob izadje na smenca na 302 :mrgreen: A-1014 danas radi na 7/302, ali za polazak sam 99% siguran