Da dodam samo kako su umesto standardnog displeja stavili manji, dok šajbu nisu prilagodili manjem displeju, tako da se sada lepo vide instalacije kroz gornji deo šajbe...stf":39jorgib je napisao(la):Описао сам недавно вожњу од Умке до Савског трга са тим новим Ик 112 са фотке, приватног превозника Луи травел.
Још је мирисао на фабрику. Бука и пиштање мотора несношљиви, тандркање неког лима све време да ти мозак растави на молекуле. Завршна обрада никад гора, на све стране полудотегнути шрафови, каблови који висе, силикон размазан по прозорима. Катастрофа.
Баш сам коментарисао како је то Икарбусов најновији одговор на тек пристиглу прву серију Солариса и да су уместо да направе конкурентан производ и утегну Ик 112 они засрали за све паре направивши возило горе од Ии 112 Н из 2008.
Slicno, ali ne bas toliko u ovom fazonu je bila uradjena i Katica, cini mi se da je neka turisticka agencija, ofarbali unutra u svetlo plavu boju, polepili nalepnice skoljki i slicno po podu. Ali ovo sa travom/tepihom i najlonima nisam jos video ni cuo, nadam se da ce ostati citavo.becks89":hrkpbtjz je napisao(la):Ukratko da objasnim o čemu se radi.
Naime, autobusi firme Lasta AD, sa garažnim brojevima 4108,4111i 4117 u sklopu reklama za Šume Srbije imaju i upravo te efekte koje si naveo. Sve to radi firma Masel, dok Lasta dobija novac za reklamiranje na njihovim vozilima od Masela. Ovo je ja mislim jedinstven primerak u Srbiji, da kažem premijerni, u kome se kompletno sređuje bus. Samim tim ni cena se ne zna, odnosno sklapa se posebna cena za tako neki ozbiljniji projekat, ali ako ti nešto znači evo aktuelnog cenovnika za reklamiranje preko masela -> http://www.masel.rs/sr/bus-advertising-sr/cenovnik.html
becks89":1azt592v je napisao(la):Ako mi veruješ, nikada!
Uvek sam razmišljao o posledicama, ne znam šta si ti radio, ali po meni to nije normalno i za to bih prvo strogo kažnjavao roditelje, a i decu.