Pics or it didn't happen!direktor":291faa81 je napisao(la):Sofija
Originally Posted by Andrej_LJ View Post
126 novih duplih autobusa MAN na prirodni gas dobija Sofija. Projekt vredan 34 milijona eura ili oko 268 000 eura po vozilu...
hazard":e05jldtv je napisao(la):Samo jedan komentar: autobusi su najgore motorizovano sredstvo prevoza ikada izmisljeno
Odlična slika,natpis sam sve govori.Nadam se da je na putu za večni počinak u Železniku ali nije,to očigledno još uvek prevozi ljude. :notok:direktor":207cygge je napisao(la):
gb 10 pogon gorenje
Za sad još ništa,slaba prognoza ,inertnost je neverovatna stvar,šta je sad izgovor?Brže će upaliti ugašenu visoku peć u Smederevskoj železari nego pustit Solarise u saobraćaj.becks89":1g2ig0up je napisao(la):Solarisi trenutno stacionirani u SP "Novi Beograd" tokom ove nedelje izlaze u saobraćaj, bar su takve prve prognoze, imenovan je novi v.d. direktor GSP Beograd!
Solaris Bus & Coach S.A.
Nie samymi targami człowiek żyje... // Trade fairs like trade fairs, but in Bolechowo is also much going on...
“Celebrate good times, come on!”
Evo danas sam okrenuo par brojeva telefona, popričao sa nekim ljudima i dobio sam prilično jasan i sasvim razumljiv odgovor. Dakle, trenutno su gotovi svi papiri, čeka se samo registracija kako bi vozila mogla u saobraćaj, krajnji rok za puštanje svih vozila sa parkinga je 01.11.2013.Bonvivan":tvd6rhhq je napisao(la):Za sad još ništa,slaba prognoza ,inertnost je neverovatna stvar,šta je sad izgovor?Brže će upaliti ugašenu visoku peć u Smederevskoj železari nego pustit Solarise u saobraćaj.becks89":tvd6rhhq je napisao(la):Solarisi trenutno stacionirani u SP "Novi Beograd" tokom ove nedelje izlaze u saobraćaj, bar su takve prve prognoze, imenovan je novi v.d. direktor GSP Beograd!
Mila majko :odirektor":yqpyifex je napisao(la):Sva vozila sto su koriscena za niting placena iz kase SnS a bar tako kazu