c.s.i.":1n0er268 je napisao(la):U noći 22.9.2013. na 23.9.2013. na liniji 51N vozači su kretali i po 10 minuta ranije od vremena definisanog redom vožnje, vozači su pušili u vozilima (čak i po dva Autokodeksova vozača u jednom vozilu su pušila odjednom), nisu menjali smer na displeju...
Time je potvrđeno da je više prijava putnika bilo sasvim tačno i opravdano. Vozači će biti strogo sankcionisani i najverovatnije sklonjeni iz noćnog saobraćaja, što znači da će se ova linija konačno unormaliti i početi da saobraća u skladu sa Zakonom i Odlukom.
becks89":3bter8te je napisao(la):Bazinga svaka ti je na mestu.
Borčanac, ti si me među prvima prozvao da ja pričam a ne znam temu. Nakon što smo utvrdili da se ne voziš javnim prevozom, a najbolje znaš kakav bi trebao biti sada dobijamo nastavak priče. Ne pratiš medije i onda daš link sajta jednih dnevnih novina, sa izjavom najvećeg "grobara" srpske ekonomije kao opravdanje za tvoje pogrešne stavove, zanimljivo postaje iz dana u dan
Не да не гледам дневник, него не гледам тв, ни мало.
Жао ми је што Базинга каже, у праву је, што наши људи имају најмање плате у тој групи. Само мислим да се није догодио фиат, не би их имали у опште. Таква је утакмица, надам се да ћемо се изборити, али не треба да чувамо нешто по цену да се претвори у још једну празну халу
Ovo se moze promeniti u jednom danu.. У међу времену имаш погон који ће да служи за издавање слободних дана, због производње чварака. А неки други аутобуси ће да језде градом.
Ovo nikako nije tacno, na primeru serije iz 2012, model 218(A), Ikarbus je pokazao da moze da proizvede veo lep i kvalitetan savremen gradski autobus. Ostale serije ne valjaju, slazem se, ali ovu dobru seriju nisu razvili i prozveli marsovci nego taj isti Ikarbus, koji ce po svemu sudeci razvojno odeljenje ugasiti po dolasku Mercedesa.Боље је да развијамо своје, то можемо са озбиљним партнером, без њега се плашим да смо се већ показали
Tacne ekonomske parametre i podatke ne pamtim, stvarno mi je to zamorno, izmedjuostalog zato sam i zavrsio na Masincu. Mozda se izvoz povecao, ali se isto tako i rashod drzave povecao, jer jelte subvencionise model tog istog fiata, da ne pominjemo kolike su oni olaksice dobili pri dolasku ovde.Ја видим да је преко потребан извоз повећан, за суме које су већ премашиле улагања државе. Ако знаш за другачије, слободно ме упути.
becks89":2ms46bah je napisao(la):Borčanac, naveo si u temi održavanje, nakon mojih slika, bio je post, koji je sadržao sledeće "kada bi svi bili kao vi (ja i kolega) opet bi koristio javni prevoz". Nažalost, trenutno imam samo na telefonu net, ali neće me mrzeti da ti nađem, prvom prilikom.
Uzgred, bezobrazluk koji si pomenuo, kako da smatram tvoj odgovor na pitanje o profesiji? Na tvoje insistiranje sam rekao sve o meni, a ti si rekao da si neko ko puno zarađuje, pa evo da te pitam opet koje to škole i iskustva imaš pa kao povremeni (kako sada tvrdiš) korisnik ti znaš kako nešto treba da funkcioniše?
Tvrdite da ja pametujem, a ja ovakva proseravanja nigde nisam video, toliko izmišljanja i vađenja na medije, naravno "proverene".