Преузето са:danilo":9l498zgy je napisao(la):Radovi u garaži SP-a "Karaburma" na punionici CNG-a, koliko videh, odlično napreduju.
Dalje su radovi nastavljeni, vidim da je iskopan temelj, a krenulo se i gore sa zidanjem.
Преузето са:Stefan":2y4xr102 je napisao(la):Somi303 mali nesporazu mislo sam da pitas za solarise tek sam kasnije video da si pitao za cng pinionici ima jedna slika
Slikano Danas
![]()
Онда морају мало боље да организују паркинг пошто је ово :roll:direktor":bg2i2ui3 je napisao(la):To je adekvata udaljenost koja mora biti ispostovana za takve objekte propisi su prilicno rigorozni
MAN":2vusbxy0 je napisao(la):Izmerena potrosnja na Solarisu na liniji 17 (3 dana za redom), 49-52 Lit/100km
U pitanju je Lagana voznja, max brzina 52 km/h radi prebacivanja u 6-u brzinu, lizanje gasa pri kretanju... verujem da bi ostrijom voznjom to moglo da se digne do 55-57 Lit/100km
IK 218 M, poredjenja radi, konstantna brzina 60 km/h, 10% kretanja kick down, inace uvek gas na patos pri ostalim kretanjima, potrosnja 45-47 Lit/100km.
Po meni previse..
:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:felš motore