videoo sam stari roze ikar sa nalepnicom sat mnogo mi se svidja nije mi jasno sto tako nisu nastavili da proizvode buseve sto su pravili onu n seriju ? kad ova odaje bas mocan utisak autobusa nalik na mecku il man
Pa koja je tvoja zarada od tog CNG-a, kad moraš nekom drugom da plaćaš za to gorivo, plus koliko se izgubi dok on ode do te pumpe, jedna je negde na Zrenjaninskom putu, a i druga je negde otprilike 3 dana jahanja do nje. On potroši 30% goriva na točenje CNGa.Somi303":2pbxsddm je napisao(la):Пумпа постоји, само није њихова
И једини који купе нове трамваје а тек онда набављају алате и делове.becks89":16w3qgk8 je napisao(la):Mi smo jedini na svetu koji prvo kupe Autobus na CNG pa grade pumpu.
? Ти очекујеш да ће они добијати гас за џабе кад буду имали своју пумпу?becks89":35j0sp3v je napisao(la):Pa koja je tvoja zarada od tog CNG-a, kad moraš nekom drugom da plaćaš za to gorivo, !Somi303":35j0sp3v je napisao(la):Пумпа постоји, само није њихова
Ово је до некле тачно, али они не би требали толико да трошеbecks89":35j0sp3v je napisao(la):plus koliko se izgubi dok on ode do te pumpe, jedna je negde na Zrenjaninskom putu, a i druga je negde otprilike 3 dana jahanja do nje. On potroši 30% goriva na točenje CNGa.
Нисмооbecks89":35j0sp3v je napisao(la):Mi smo jedini na svetu koji prvo kupe Autobus na CNG pa grade pumpu.
Firma potpiše ugovor sa direktnim dobavljačem, nema taksi, poreza čuda, to je jeftinije sigurnoSomi303":2x4x9jeu je napisao(la):? Ти очекујеш да ће они добијати гас за џабе кад буду имали своју пумпу?becks89":2x4x9jeu je napisao(la):Pa koja je tvoja zarada od tog CNG-a, kad moraš nekom drugom da plaćaš za to gorivo, !Somi303":2x4x9jeu je napisao(la):Пумпа постоји, само није њихова
Ово је до некле тачно, али они не би требали толико да трошеbecks89":2x4x9jeu je napisao(la):plus koliko se izgubi dok on ode do te pumpe, jedna je negde na Zrenjaninskom putu, a i druga je negde otprilike 3 dana jahanja do nje. On potroši 30% goriva na točenje CNGa.
Pa ne zanose niskopodni 1m, skoro da je svedeno na minimum, razlog je što prikolica više nije lagana, već je opterećena tako da ne landara mnogoSomi303":2x4x9jeu je napisao(la):Е да, зашто зглобна возила више немају ону налепницу "заношење 1м"? Сећам се да су пре имали, а сада не.