Bivis
Higher intermediate
Ups, ja postovah tramvaje na sekciji autobusa.
Има пар у овом делу града, стално ми у око упада једна 309-каBonvivan":3vxn8jfc je napisao(la):Da li je iko slučajno primetio "renesansu" starih LIAZ-a,onih bez klime,moguće čak i prve generacije,nisam baš obratio pažnju?Ovih dana ih dosta viđam po Zemunu,ne znam za druge delove grada,naravno isključenih displeja koliko je to moguće i sa belim papirima sa brojem linije.Izmileli su iz nekog autobuskog čistilišta pa opet proganjaju poštene putnike bukom svojih buldožerskih motora
Krasno!Bivis":2ul4aikm je napisao(la):Stigli Mercedesi.....
Ali za Zadar.
Wrong answer!!!!!MilisaV":3hnxtkim je napisao(la):lično bih voleo ikarbus sa modelem 218A
Bonvivan":29nhfzbq je napisao(la):Ajmo sad malo da se igramo.
U svetlu najave o kupovini 180 autobusa,pišite šta mislite ko bi mogao da pobedi na tenderu i sa kojim modelima.Bilo bi zanimljivo da napišete i šta bi ste vi lično voleli da stigne u naše lepi beli grad( bilo bi još inetresantnije da se sve to proprati slikama mogućih noviteta)
marrecar":29nhfzbq je napisao(la):Posto su u pitanju zglobni, ja bih ovo zeleo da vidim u gradu. Jest' da je skoro nemoguce, al' lepo je mastati...
Ili ovu verziju
nikola011":29nhfzbq je napisao(la):Ovo moze da radi i Neobus, mislim da ima nesto slicno.
kopmania":29nhfzbq je napisao(la):Voleo bi da Beogradom krstare double deckeri
Al pošto to neće biti onda bi voleo ovako nešto
i za solo i za duple
nikola011":onmxx8y4 je napisao(la):Ovo moze da radi i Neobus, mislim da ima nesto slicno.