angry bird
Higher intermediate
Leleee mi krenuli da biramo tapete i boje za krečenje a još nemamo zidove. 8)
Хоћеш да кажеш да је Икар ружнији од оног горе? :Оangry bird":3p1tg1ic je napisao(la):Evo ti nešto da ti olakša, umesto prsta u grlo ili sode bikarbone :mrgreen: :Somi303":3p1tg1ic je napisao(la):
@Bivis Ako misle i manove da ofarbaju u ovu u*ranu žuto plavu onda bolje da ih i ne kupuju.
kopmania":295938ep je napisao(la):Ako ste bili u Londonu u samom centru, tamo jedino možete videti prazne autobuse, ukoliko zadjete na neku periferiju videće te i te kako pune autobuse. Ja sam se vozio u jednom gde je gornji sprat bio pun za sedenje, a donji je izgledao kao naš autobus.
Takodje nemojte misliti da se tamo poštuje red vožnje. Tamo je ne moguće ispoštovati red vožnje zbog ogromnih gužvi u centru grada. Jednom sam prilazio stanici otišla su mi 3 autobusa na jednoj liniji za redom. Ja sam posle istu liniju čekao 10ak-15 minuta.
kopmania":295938ep je napisao(la):Da kod nas imamo samo double dekere isto bi izgledalo kao da se niko ne vozi autobusom, ne verujem da baš u svakom bg busu ima preko 70 ljudi...
Somi303":zoshddxd je napisao(la):Не би ме чудило да збуџе нешто, само да "уштеде" :roll: