Nepopravljivi optimista":2oufikt1 je napisao(la):Pre oko mesec dana mi je palo na pamet jedno jedniostvano pitanje,a to je:
Ako GSP/Grad planira da nabavi od krede EBRD-a 280 autobusa zgloba od Ikarbusa, zasto kupuje vec sad buseve na sitno prvo 25 komada ove godine a trenutno ikarbus sklapa 32 komada za GSP? Nekako mi nije zvucalo logicno da, kad vec znas da ce da ih uposlis ko blesave kupujes malo po malo buseva od njih a ne npr. trole (one zglobne koje obecace, mini buseva itd.)
Zbog tog pitanja sam razvio teorije, a vi dodajte svoje i kritikujte moje:
1. Utesna nagrada - narucuje se malo po malo, jer se vec sad zna da Ikarbus nece dobiti tender za 280 komada, pa kao pomoci ljudima i nastaviti sa narucivanjem 30-50 godisnje da se odrzi fabrika.
2. Test serija - novi IK 218N je nova stvarcica, drugi prevoznici su uglavnom narucivali solo pa je GSP hteo da vidi kako se ovi ponasaju zglobovi.
3. Strategija zapusivanja usta! - ako krenu da se kvare Ikari koji su uvedeni u saobracaj ove godine da grad moze da kaze Ikarbusu idi begaj na tenderu za 280 autobusa, jer i ove koje su isporucili ne valjaju.
4. Neke mutne radnje.
Ajde raspalite
http://www.autobusi.net/forum/viewtopic.php?p=343243"profa_chb na autobusi.net"":2st4yklh je napisao(la):
Био на сређивању и МегаБус-уАлександар":fn7t780j je napisao(la):Zanimljivo
http://www.autobusi.net/forum/viewtopic.php?p=343243"profa_chb na autobusi.net"":fn7t780j je napisao(la):
Nije! Pogledaj sta piše na telopu sa vestima. Taj deo su samo prikazali u jednom trenutku kao podsetnik šta je i kad potpisano, pa dalje objašnjavaju šta se dešavalo od tog trenutka.direktor":1qcmpjdx je napisao(la):Snimak je od 24.04.2012.
Ili veličine miša.kopmania":19w1tp4i je napisao(la):NE naravno ! pogotovu ne sa tim psom.
Ako je dozvoljeno, dozvoljeno je uneti psa veličine mačke u transporteru.
Bivis":5bcq45ww je napisao(la):Da li je dozvoljeno ući sa psom u autobus, pitam zato što sam juče video lika ( klasični nabrijani srednjoškolac ) kako sa stafordom ulazi na zadnja vrata autobusa!?
c.s.i.":2935sj9z je napisao(la):Prizor od pre pola sata u liniji 72:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :o :o :o
Па ти лепо иди у Њујорк или Монтреал да се тамо изувај по аутобусима..Staklena_Wool_nica":2d1dheqi je napisao(la):c.s.i.":2d1dheqi je napisao(la):Prizor od pre pola sata u liniji 72:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :o :o :o
Evo cekam da se obradujem novim lepim busevima u BGD kad ono slika odozgo.
Kakve veze carape imaju sa busevima?
C.S.I., a ti si kao Sherlock Holmes u potrazi za ruznim stvarima? Ko ti dade tolike pluseve? Usliko si jadnog coveka, ocigledno radnik, upalio se ravnajuci uzegli asfalt, a tebi to smesno. Da ima dovoljno novca ne bi se ni vozio gradskim prevozom.
Kad bi ja pocela da postiram slike iz prevoza u NYC ili Montreala, tek bi tada imao materijal da se segacis drugima. Ovo gore je svakodnevnica i to ne bi trebalo da ti bude neobicno smesno.