Или си ти погрешио или ја нисам разумео. Ово је бус, Конекто.Feanor":1jo7xkh3 je napisao(la):Meni je oduvek bilo fascinantno kako ti dvosedi stoje u katicama... Fenomenalno!
Или си ти погрешио или ја нисам разумео. Ово је бус, Конекто.Feanor":1jo7xkh3 je napisao(la):Meni je oduvek bilo fascinantno kako ti dvosedi stoje u katicama... Fenomenalno!
Nepopravljivi optimista":plp452j2 je napisao(la):Bacio sam se malo na temu kupovine minibuseva, secate se info iz jula ("Kako je rečeno u toku je potpisivanje ugovora za 20 minibuseva koji će biti isporučeni do kraja avgusta") bila je prica da je grad kupio 20 komada i jedini info na tu temu koji sam nasaio je na autobusi.net, danilo je dao info. Gledao sam ih na netu, lepo izgledaju:
[box]od danilo » Pet Jul 27, 2012 11:58 pm
Pobednik tendera za kupovinu 20 minubusa je Iveco i nabaviće se Iveco Daily 505C15V. Rok za isporuku je 31. avgust.[/box]
angry bird":1aa35q1a je napisao(la):Koji su busevi ti lastini na sprat? Usudio bi se da kažem da su sasvim dobri. Danas sam se prvi put u životu vozio takvim autobusom i naravno odma sam poleteo gore. Mnogo je dobro! :lol: Treba samo posmatrati izraze lica onih koji dolaze na sprat i sedaju, kao srećna dečica sa novom zvečkom. :laugh: Iste face kao nas klinaca kad smo uletali u one avione na vrtešci u luna parkovima. :lool: Svi se nabiju napred da što bolje uživaju pogledu prilikom vožnje.
angry bird":34g7xks8 je napisao(la):I od ta dva na jednom naprsla cela gornja šoferka :blah: , a kakav je drugi ne znam. Ali u vožnji je stvarno dobar. Motor se tiho čuje, nema vibracija i nekako je mekan autobus što se kaže. A i sedišta su lepa tapacirana. Trebalo bi ih biti još.