I ja se slažemSomi303":6bovkw2y je napisao(la):Ако већ узимамо срање, боље да узмемо домаће
Ne trese previše, i ide. Pa to je sve što treba beograđanima, potpuno zadovoljava standarde! Hajde odma da ga kupimo!mekbejn":3v53e8af je napisao(la):Nego, kad smo kod domaćeg, vozih se pre neki dan FAP-om sa CNG pogonom. I ustisci su sledeći:
- nema klimu, sve ono gore u grbi su rezervoari za CNG
- izbor materijala za unutrašnjost je po kvalitetu na nivou 90-ih a po dizajnu na nivou 70-ih godina
Ali, ne trese previše, ide, gura, to je za pohvalu
Nepopravljivi optimista":14dbyza2 je napisao(la):Zamiliste Beograd, gde su svi tramvaji caf a svi busevi mecke. Slikano danas, a moja poruka pre nego odem na more, ne gubite nadu da sve moze da izgleda ovako .
nikola011":2oxubb55 je napisao(la):Nepopravljivi optimista":2oxubb55 je napisao(la):Zamiliste Beograd, gde su svi tramvaji caf a svi busevi mecke. Slikano danas, a moja poruka pre nego odem na more, ne gubite nadu da sve moze da izgleda ovako .
Nada nikad ne manjka, ali novac moze biti problem :laugh:
???angry bird":6viboeqy je napisao(la):Ne trese previše, i ide. Pa to je sve što treba beograđanima, potpuno zadovoljava standarde! Hajde odma da ga kupimo!
Ni to nije dovoljno dobro. Ovo je conecto i to polovni, dok zemlje razvijenog zapada sa nama nedostižnim standardom kao što su Hrvatska:Nepopravljivi optimista":1wdsnabz je napisao(la):Zamiliste Beograd, gde su svi tramvaji caf a svi busevi mecke. Slikano danas, a moja poruka pre nego odem na more, ne gubite nadu da sve moze da izgleda ovako .
Feanor":2qkhvf7m je napisao(la):Kompleksi nize vrednosti i misljenje da se voznjom u mercedesovom busom nadoknadjuje nedostatak licnog mercedesa u garazi...
Dobro odrzavanom Ikarbusu nista ne fali!
Feanor":2qftgh1g je napisao(la):Kompleksi nize vrednosti i misljenje da se voznjom u mercedesovom busom nadoknadjuje nedostatak licnog mercedesa u garazi...
Dobro odrzavanom Ikarbusu nista ne fali!
Ma da... Ti jadni iskompleksirani građani pobrojanih gradova koji kupuju vozila čija imena su sinonim za kvalitet u celom normalnom svetu. Mora da su oni svi poremećeni a mi normalni.
2012":24i0bjao je napisao(la):Čovek na Rts-lepo rekao da novi ikari stižu na MAN šasiji..