MilisaV":o2imwq3v je napisao(la):samo da dodaju zvučnu izolaciju
To ne zelim, sto vise drci, imam subjektivni osecaj da brze ide. U onom spancu zaspim...
MilisaV":o2imwq3v je napisao(la):samo da dodaju zvučnu izolaciju
Nema šta tu nekom da se sviđa ili ne bus je morao da ide na servis,zbog smanjene vidljivosti originalnog displeja,stoga je stavljena ova boja,koja je vidljivija noću,ali danju bukvalno ne daje nikakav efekat vidljivosti :|Bonvivan":36hs843c je napisao(la):I ja,i to samo na prednjem displejuSomi303":36hs843c je napisao(la):Ја сам видео неки бус са зеленим делом дисплеја који показује број...
Tvoje slike su one sa potpisom Dušan Beraja?becks89":baudbas9 je napisao(la):Pozdrav svima,ja sam Dušan,ima dooosta mojih slika ovde,rešio sam da ih sam ubuduće delim,i da postavim i neku informaciju ovde... |
Polako ima vremena tek je 2500 slika iza meneBivis":3kiklzb9 je napisao(la):Odlične fotke, iskreno se nadam da ćeš u budućnosti imati prillike da na ulicama BG slikaš neke lepše i kvalitetnije autobuse kao na primer nove Mečke ili MAN-ove. :kk:
Pozdrav kolega bas mi je drago da si sa nama ))becks89":1m0vaprf je napisao(la):Pozdrav svima,ja sam Dušan,ima dooosta mojih slika ovde,rešio sam da ih sam ubuduće delim,i da postavim i neku informaciju ovde...
Nema šta tu nekom da se sviđa ili ne bus je morao da ide na servis,zbog smanjene vidljivosti originalnog displeja,stoga je stavljena ova boja,koja je vidljivija noću,ali danju bukvalno ne daje nikakav efekat vidljivosti :|Bonvivan":1m0vaprf je napisao(la):I ja,i to samo na prednjem displejuSomi303":1m0vaprf je napisao(la):Ја сам видео неки бус са зеленим делом дисплеја који показује број...
laki72":3datslrj je napisao(la):Remont buseva se može odraditi bez ikakvih problema i to nije ništa novo.
Da košta košta, ali cena nije ni približna polovini novog, kao što je neko gore naveo.
Šteta je u našim uslovima besparice rasipati se i bahato odnositi prema vozilima koja bi uz određena ulaganja mogla još da nam služe u gradskom prevozu.
Inače kad se radi remont, vozilo se rasklopi u sastavne delove, ostaje gola šasija i karoserija, pa peskarenje, pa se potom prvo radi bravarija i limarija...
Mehanički delovi se rasklapaju popravljaju, menjaju. Svaki od sklopova, a u busevima ih ima gomila, se detaljno pregleda i oštećeni delovi se menjaju.
Generalni Remont autobusa nije nikakav eksluzivitet ni Beograda ni Srbije.
To se radi svuda u Evropi !
Zadnjih 10-tak godina često prevozničke firme svoja vozila remontuju u Turskoj gde postoje firme koje su specijalizovane za te poslove i odrade to relativno brzo (20-tak dana)
Većina međugradskih i turističkih autobusa koji saobraćaju u Srbiji su generalno remontovani. To su upravo oni koji vas neće ostaviti na putu, već sa njima udobno i na vreme stižete, recimo na more u Grčku ili Tursku.