Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Полако, видеће се какви заиста су током експлоатације. Лепота се не доводи у питање, али ипак после искуства града са серијом ИК-218н из 2008 сам за сада опрезан. Надам се, да их нису на брзака завршавали и да ће ова нова Авансити серија бити пуно боља. Честитке свим Београђанима на новим нископодним возилима :kk:
Ne znam da li su me to poslušali ili su pak sami uvideli, ali ja sam se angažovao da se u crno oboji ovaj deo oko vetrobranskog stakla, inače se farba u žuto (kao kod M&M transa ili Veolije)
То није наш, већ Бредин дизајн. Што се тиче квалитета, ако буду шиштали и пиштали као нови примерци на 27, заслужују да се одмах сурдукну у каменолом. Још када би ГСП одржавао те аутобусе како ваља... Зна ли се дефинитивно на које ће линије? Нама на 75 треба замена за 2 шклопоције са дрвеним седиштима ко 'леба!
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.