Александар":xkbe36p7 je napisao(la):Ne znam da li su me to poslušali ili su pak sami uvideli, ali ja sam se angažovao da se u crno oboji ovaj deo oko vetrobranskog stakla, inače se farba u žuto (kao kod M&M transa ili Veolije)
mekbejn":5mzv7wec je napisao(la):
JohnnyLee":1547vevo je napisao(la):ево га добар минибус: Мечка Спринтер Сити
да ...потпуно исти само мало другачија фарба.....а што се тиче седишта то не бих коментарисаоdare":3d2arjuu je napisao(la):Ovi autobusi su ti isti kao oni sto drze privatni prevoznici na liniji 88
Zato sto linja 31 jedina vozi duz K.Milana..pored trola..zelimo da u centru budu barem novi ako ne eko busevi na gas i li struju..dakle zahtev je zelene prirode vise nego estetski,mada ni to nije za zanemarivanje.. :kafa:stf":njybiryh je napisao(la):Чему толика опсесија линијом 31?
Ако ни у чему другом, барем се у аутобусима град развија равномерно...
2012":fzxllswu je napisao(la):Zato sto linja 31 jedina vozi duz K.Milana..pored trola..zelimo da u centru budu barem novi ako ne eko busevi na gas i li struju..dakle zahtev je zelene prirode vise nego estetski,mada ni to nije za zanemarivanje.. :kafa:stf":fzxllswu je napisao(la):Чему толика опсесија линијом 31?
у праву си ...треба гледати интерес грађана а не туристаkopmania":1s54phea je napisao(la):Ja u centru beča nisam video samo nove tramvaje.. Nego idu svakakvi...
I opet da ponovim GSP i prevoz postoji da prevozi Beogradjane! a ne da se prikažu turistima koji ih ima jaaaaaako mali procenat..
Ni meni nisu jasni kazu da su tu samo krsevi a tu rade GB969,GB970 iz n serije koji su odlicni busevi GB938,939 koji su solidna vozila i GB914 ovo novo vozilo prema tome nista oni nisu zapostavili 31 i ako su bar malo pametni sva nova voyila nece stavljati na 31stf":16n317vi je napisao(la):Чему толика опсесија линијом 31?
Једна ласта не чини пролеће.dare":o8jbqs0l je napisao(la):ko kaze da su zapustili 31
GB914
:shok: Овај одговор сам очекивао од свих, само од тебе не!Стф
Чему толика опсесија линијом 31?