Marcus Lupus":1rvszk5s je napisao(la):
Ja stvarno ne razumem o čemu se ovde vodi sikusija.
Siromaštvo se ne može sakriti. Ne može se sve našminkati.
Šta vredi ne znam kakva 72, kad je aerodromska pista već sva nikakva i istrese te iz gaća kad sletiš. A i iz aviona se vide kojekakve Altine, šta već, sa svojim neomalterisanim kućama itd. I aerodrom je vidno jadniji nego, šta znam, varšavski, i na koju god stranu da pogledaš vidi se stanje.
Nikakvi busevi preko Terazija neće pomoći. Neka turistička veličanstva dođu i vozom, i šta vide?
Ma, ne mogu bre da verujem da se uopšte o tome raspravlja? Raspored autobusa za turističke oči? :/ Ljudi, presaberimo se, stvarno...
Kao 1.Aerodromska pista će se srediti pre ii kasnije..
.......2.neomalterisane kuće će se omalterisati pre ili kasnije,radi se o izbeglim ljudima za vreme rata iz ex yu republika..
.......3.Aerodrom nije nešto manji od Vršavskog..i izgađen je kada u Varšavi nisu ni znali da se može ići na aerodom po nešto..nije lux ali je na pristojnom nivou..
.......4.Nova vozila prekoTerazija će biti dobra slika..baš kao što su nove trole,nisu lux ali su pristojne.
.......5.Veliki broj stranaca nosi lepe utiske o gradu, pričao sam sa mnogima grad se svima sviđa i prava je metropola,nije slepo crevo kao Varšava..
.......6.Beograd je lepši grad od Varšave ali manje uređen moj je utisak,koja je uređena u centru ali kada se zađe malo dalje ništa bolje nego ovde
......7.Poljska je puno veća država sa oko 40-50 mil stanovnika i moj utisak da bi im grad mogao biti reprezentativniji kada uporedimo njihova sredstav i naša.
......8.Upravo Varšava ulaže sva svoja sredstva u saobraćajnu infrastrukturu a kao članica Eu imaju dodatna sredstava koja su iskoristilu
......9.I u Poljskoj ima siromašnih ljudi,ekonomija im je pod upitom i zavisi od strateških odnosa velikh sila
......10.Zaista nam Varšava nije reper za uporedbu imamo mi bliže susede i ne stojimo tako loše u krizi su drugi stajali Beograd se razvijao..eto imamo i veći i lepši most od Varšave,Hram,Arenu,Toranj..nismo baš toliko jadni...čak u javnom transportu može se reći da ih pratimo sa zaostatkom ali ne stojimo..
Zašto napisah ovo..u suštini defetizam je uvek štetan,jesno siromašni ali daleko od toga da svari ne mogu da se menjaju.A brdo zlata koje pronađosmo..ha..