milanobelgrade":19kwpmwk je napisao(la):Приметио сам да на потезу 300 има много приватних нових аутобуса...
и за дивно чудо добро се држе...раја није навикла на такав третман па је у чуду и нисам видео још ниједну жврљотину или било шта слично! :kk:
Ниси далеко од истине.milanobelgrade":35z4ram1 je napisao(la):Приметио сам да на потезу 300 има много приватних нових аутобуса...
и за дивно чудо добро се држе...раја није навикла на такав третман па је у чуду и нисам видео још ниједну жврљотину или било шта слично! :kk:
stf":3jyakevl je napisao(la):Ниси далеко од истине.milanobelgrade":3jyakevl je napisao(la):Приметио сам да на потезу 300 има много приватних нових аутобуса...
Сећам се када је ГСП купио онај први контигент Мерцедеса Конекто, па су нама на 302 уделили један ГБ 179.
Тај Конекто је остао чист много дуже од својих близанаца, а они поклопци и лампице изнад врата су биле присутне пар година (на градским Конекто су нестале после месец дана)
mekbejn":31p1lxuj je napisao(la):zna li se koliko godina imaju Lastini Ikari? Njihovi daleko bolje izgledaju (i mlađi su naravno, samo ne znam koliko)
– Пре девет година смо од Владе Јапана добили контигент од 93 аутобуса, од чега је 75 зглобних и 18 соло аутобуса, који су даље у веома добром стању после толико година експлоатације и пређених од 500 до 700 хиљада километара. Ти аутобуси ће и наредних година моћи да саобраћају у јавном градском превозу, на задовољство Београђана. Аутобуси су одржавани беспрекорно, посаде се нису мењале и резултат тога је да су возила у врло добром стању – истакао је Радојевић.
И шта је ту лоше?2012":3t12qd2h je napisao(la):i zaista neshvatljivo da GSP nema nekoliko pristojnih autobusa da idu preko Terazija,s obzirom da tu prolaze tri bus linije pored trola..u mnogim perifernim delovima grada viđam daleko bolje i pristojnije buseve..
Nikad ne reci nikad Video sam i to solo japanaca na liniji 65! Do duse samo sam ga jedan dan video. Inace oni veolini neobosi bez prozora su ocajni sada kada je temperatura 12-13stepeni. Kad je guzva unutra je pakleno i zagusljivo uzasno, a vozac naravno nikad ne ukljuci ventilaciju, ako je uopste imastf":3uaesd4y je napisao(la):Никада нисам видео нити једног Јапанца да врши испомоћ на некој другој линији.
Da,Seljoberski je ne ulickati barem strogi centar,stf":mmv3q391 je napisao(la):Теразије јесу најужи центар али какве то везе има?
ГСП има очајни зглобни возни парк, и у поређењу са целим тим парком, на 31 ипак стављају боља возила. Такође, битан фактор је и припадност погону. 31 колико знам, припада Карабурми, а њихова возила су најгора у граду.
Једино што у том погону ваља, то су Јапанци. Јапанци су опет распоређени у договору са амбасадом Јапана. Никада нисам видео нити једног Јапанца да врши испомоћ на некој другој линији.
Ако су разлог туристи, зашто бисмо скривали своје мане, као неки скоројевићи. Нове троле-то смо ми. Стари аутобуси-то смо опет ми.
Улицкати 2 квадратна километра града док се све после тога распада је мало сељоберски зар не?