Фора би била да питање буде који превозник жели да преузме цео тролејбуски систем са електричним возилима и депо Дорћол
na 65 ironično po 10 različitih solarisa svaki dan, 3-4 redovna...milina. danas na 65 i #31-65 (solaris) i #35-65 (qrc) =)I meni ovih dana nailaze vise Solarisi nego Qrc na 31, ne znam statistiku, ali sam mislio da ih necu uopšte vidjati na 31 nakon sto su prebacili deo Solarisa na NBG, drago mi je da nisam bio u pravu. Na 17 samo Solarisi
Cummins L9 sa 360 konjskih snaga. Isti kao i kod CNG BMCa.Koji motor imaju dizel BMCovi?
Inače mnogo su startniji od onih na TNG.
Нису се сетили да кажу који превозник је у питању, помислиће људи да је ГСП Београд
Diskutabilno je jer je ovo tek prvi Citaro koji je spreman da izađe u saobracaj i poprilično sporo im ide ovaj proces pripreme za izlazak na ulicuЈел ово значи да ће током фебруара коначно Стрела узети 88?
Stranica bgprevoz.rs je diskutabilnog vlasnistva? Izvinite ako gresim ne zelim nikoga da uvredim.
Hoće da kaže da je u sumnjivom vlasništvu jer imaju bukvalno istog editora kao StrelaTo je "zvanična stranica" sekretarijata za prevoz.
I Toma je Novosađanin, kakva ironijaJa mislim da stranicu ASP Strela vodi @byconecto poznatiji ovde kao "Toma", dok iza stranice sekretarijata stoji neko drugi kojeg je unajmio Grad. (Uistinu i da je ovaj drugi Novosađanin po naglasku)
Naravno, ne tvrdim ništa.
ZahteviПочело је
i ukidanje starosne granice ako možeZahtevi
Nek se vrati onako kao što je bilo pre nove raspodele privatnika (dati GSP-u 33,48...). Laku noć Niš Ekspres-u sa 56, i Strelo sa poteza 100 i 700.
- krivično odgovaranje Šapića i Čučkovića
- vraćanje otetih linija
- 100 trolejbusa, 150 tramvaja i 300 autobusa
- ne cepanje GSP-a.
![]()
Још кад би све ово било овако лако, само пукнеш прстима и преко ноћи се све врати у нормалу.Zahtevi
Nek se vrati onako kao što je bilo pre nove raspodele privatnika (dati GSP-u 33,48...). Laku noć Niš Ekspres-u sa 56, i Strelo sa poteza 100 i 700.
- krivično odgovaranje Šapića i Čučkovića
- vraćanje otetih linija
- 100 trolejbusa, 150 tramvaja i 300 autobusa
- ne cepanje GSP-a.
![]()