Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 317 94,6%
  • BMC

Glasovi: 18 5,4%

• Ukupno glasača
    335
1000006032.png

I meni ovih dana nailaze vise Solarisi nego Qrc na 31, ne znam statistiku, ali sam mislio da ih necu uopšte vidjati na 31 nakon sto su prebacili deo Solarisa na NBG, drago mi je da nisam bio u pravu. Na 17 samo Solarisi
na 65 ironično po 10 različitih solarisa svaki dan, 3-4 redovna...milina. danas na 65 i #31-65 (solaris) i #35-65 (qrc) =)

ako imaju klime kao one u connectima, nek ih vraćaju odmah.

Јел ово значи да ће током фебруара коначно Стрела узети 88?

Stranica bgprevoz.rs je diskutabilnog vlasnistva? Izvinite ako gresim ne zelim nikoga da uvredim.

Ja mislim da stranicu ASP Strela vodi @byconecto poznatiji ovde kao "Toma", dok iza stranice sekretarijata stoji neko drugi kojeg je unajmio Grad. (Uistinu i da je ovaj drugi Novosađanin po naglasku 😃)
Naravno, ne tvrdim ništa.

Почело је
Zahtevi
  1. krivično odgovaranje Šapića i Čučkovića
  2. vraćanje otetih linija
  3. 100 trolejbusa, 150 tramvaja i 300 autobusa
  4. ne cepanje GSP-a.
Nek se vrati onako kao što je bilo pre nove raspodele privatnika (dati GSP-u 33,48...). Laku noć Niš Ekspres-u sa 56, i Strelo sa poteza 100 i 700. :cool:

Jedino je pitanje gde će Strela sa novim Citarima ako vrate 88. Jer citari pripadaju lizing kući, jedino da ih GSP nekako otkupi. Šteta bi bila da propadnu.

Zahtevi
  4. ne cepanje GSP-a.
Nek se vrati onako kao što je bilo pre nove raspodele privatnika (dati GSP-u 33,48...). Laku noć Niš Ekspres-u sa 56, i Strelo sa poteza 100 i 700. :cool:
i ukidanje starosne granice ako može

Zahtevi
  4. ne cepanje GSP-a.
Још кад би све ово било овако лако, само пукнеш прстима и преко ноћи се све врати у нормалу.

Али се искрено надам да ће гсп добити нешто овим протестом.

Ако дође до штрајка у ГСП, да ли то значи да уопште неће бити возила ни на једној њиховој линији, или ће бити знатно проређена?

Vrh