Verujem da će biti neki restoran "Ikarbus" u novom "lux" naseljuMakar nek opstane brend, mislim da bi svi bili srećni.
Mogli su i na 74 da ostave bar dva polaska Nbgd-u, ali je poenta da u Kosmaju polaske sa Nbgd-a rade vozači koji su bili na 70.To i nije loše. Realno svaka linija može bar dva zgloba da ima da se rasterete pojedini polasci u špicu. Mislim na linije koje su trenutno komplet solo - 27E, 58, 71, 75, 78, 82, 84. Nažalost, 74 ne može jer je Kosmaj, a na 84 su problem parkirana vozila u Galenici.
Juče sam isao od zeleznika do grada bmc na 58 sve vreme skoro pun a po povratku prepun jer nije bilo 37-ice tako da u nekim satima i opravdava zglobaOvako, primetio sam da su vraćena dva polaska NBG na liniji 27E i sad ima opet dva solarisa. Trenutno 3053 i 3121.
Linija 58 ima ČAK 2 solarisa. To se i juče desilo, a i danas.
Nije OK. To je loša praksa koja se nigde sem kod nas ne primenjuje i posledica je samo našeg buženja i krpljenja što je nekako tokom vremena "legalizovanо"...Ja mislim da je ok da poneki polazak bude zglobni. Sad je bar lako brojačima putnika ustanoviti koji. Godinama je 4/53 radio solo, iako je zbog poslednjeg polaska trebalo da bude zglobni. To je samo jedan primer.
Ne znači ni dodatni polazak, kad su gužve. U tom slučaju je bolje da posle pola sata postoji mogućnost da dođe vozilo većeg kapaciteta.Nije OK. To je loša praksa koja se nigde sem kod nas ne primenjuje i posledica je samo našeg buženja i krpljenja što je nekako tokom vremena "legalizovanо"...
Gužve u pojedinim vremenskim intervalima se rešavaju dodatnim polascima...
Evo ga, jedva izvukao uz Gandijevu.Juče je bio IK218M na 82.
Baš dosta guraju Solarise na 31, bilo ih je sigurno više nego Bmc dok nisu prebacili deo na Nbgd, al ih još uvek ima dostaI meni ovih dana nailaze vise Solarisi nego Qrc na 31, ne znam statistiku, ali sam mislio da ih necu uopšte vidjati na 31 nakon sto su prebacili deo Solarisa na NBG, drago mi je da nisam bio u pravu. Na 17 samo Solarisi