Ma jok,popodne kad se vraćam s posla 77L fluktuira sa B.Kose do GO Novi Beograd,Ušća ili Zelenog venca,a jednom nas je istovario kod 'Bolikite' iako je pisalo Z.Venac .Da nije zbog blokade kod meka?
To je praksa od skoro. 37L isto par puta do Banovog brda. Ako idu dve jedna za drugom, kao 23-jke juče, znaju obično onu prvu ispred da skrate, i tako je valjda uklope u neki red vožnje.Kakvo uklapanje?
Pa u principu, kraćene ne mora biti loše, kao što napisa @1111. Pokušavaju da izbegnu gomilanje, tj kolone vozila, a istovremeno i da smanje potencijalne rupe u suprotnom smeru. Dal im to stvarno uspeva u praksi ne znam, al generalno 37 i nije najredovnija, mada se i glavi na 100 mesta, dok 23 uglavnom ok, pa možda i ima efekta.Meni je ok da ubacuju vozila (kao sa šihtama i onima što dodaju po potrebi, zaboravih ime). Ali neka onda voze punu dužinu linije, a ne da ih kasape.
Železnička stanica, tu ima svega i svačegaaha, dobro. onda neke lokacije gde mogu imati najviše sreće?
Пре пар месеци ми се десило исто са 17ицом из ЗемунаPogledajte prilog 228086
Krenuo i GSP sa taktikom skupljam kilometre, al' ne primam putnike. Kao da prevoz na ovom potezu nije dovoljno osakaćen.
Kad, gde i u koliko sati?
Нешто пре подне мислим да је или у 10 или у 11 сати.Kad, gde i u koliko sati?
Nisi u pravu. Otpravnici i direkcija nas prate u svaki korak i nije na svoju ruku krenuo prazan, nego mu je otpravnik rekao da se ubrza donekle. Jedino je zaboravio da odjavi voznju tokom ubrzavanja.Pogledajte prilog 228086
Krenuo i GSP sa taktikom skupljam kilometre, al' ne primam putnike. Kao da prevoz na ovom potezu nije dovoljno osakaćen.
Evo šta se dešava u Hrvatskoj sa njima, verujem da je tamo i kod nas čim dobiju našu vozačku dozvoluEEEEEE moj streloljupci, radujte se stetnim ugovorima i otimanju linija, ta radost ce vam kratko trajati, kao i pomenutom prevozniku. Nemojte se nadati da ce doveka vladati sns, cim oni padnu, pada i drzavni projekat zvani strela. Sto je brzo - to je kuso. Vremenom ce opet sve da se vrati GSP-u. A takodje nemojte biti ubedjeni da ce 88 biti cela zglobna kao po ugovoru...streli se moze da nepostuju ugovore. Crncima nece davati zglobove, a kad im zafali vozaca dace crncima solo na 88, jer i crnci beze iz strele...odu na godisnji odmor i ne vrate se. Pa kad strela bude na svim liniijama redukovala polaske zbog manjka vozaca - onda cu ja da se radujem. Takodje cu se radovati kad saobracajna inspekcija posle svih ovih desavanja pocne da radi svoj posao, pa kad budu gledali njihovo radno vreme izmedju 9-11 sati, zakon o tahografima i radnom vremenu...pa ako se opet sa njima desi neki udes, a njihova vozila nemaju nocni pregled - bice tu igranke. Punice se parking na NBG za vanredni tehnicki pregled.