Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 310 94,8%
  • BMC

Glasovi: 17 5,2%

• Ukupno glasača
    327
Нема правила кад је НС у питању.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

aha, dobro. onda neke lokacije gde mogu imati najviše sreće?

Футошка пијаца.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Meni je ok da ubacuju vozila (kao sa šihtama i onima što dodaju po potrebi, zaboravih ime). Ali neka onda voze punu dužinu linije, a ne da ih kasape.

To može da ima prednosti kada se dosta vozila zaglavi u jednom pravcu. Na primer četiri 83-jke je zaglavljeno u Mihajla Pupina ka Krstu. Peta vozi do Opštine NBG i onda nazad ka Zemunu jer se u suprotnom smeru napravila rupa pošto je jedan skratio na Savskom trgu i otišao ka Krstu da skuplja putnike koji ne mogu da dočekaju ove zaglavljene na NBG.

Meni je ok da ubacuju vozila (kao sa šihtama i onima što dodaju po potrebi, zaboravih ime). Ali neka onda voze punu dužinu linije, a ne da ih kasape.
Pa u principu, kraćene ne mora biti loše, kao što napisa @1111. Pokušavaju da izbegnu gomilanje, tj kolone vozila, a istovremeno i da smanje potencijalne rupe u suprotnom smeru. Dal im to stvarno uspeva u praksi ne znam, al generalno 37 i nije najredovnija, mada se i glavi na 100 mesta, dok 23 uglavnom ok, pa možda i ima efekta.

Ode malo poklopac na Solarisu

1000023648.jpg

Pogledajte prilog 228086
Krenuo i GSP sa taktikom skupljam kilometre, al' ne primam putnike. Kao da prevoz na ovom potezu nije dovoljno osakaćen.
Nisi u pravu. Otpravnici i direkcija nas prate u svaki korak i nije na svoju ruku krenuo prazan, nego mu je otpravnik rekao da se ubrza donekle. Jedino je zaboravio da odjavi voznju tokom ubrzavanja.

Nisam propratio, da li se zna kakav je vid štrajka u sredu? Da li se vozi normalno, skraćeno ili već ???

EEEEEE moj streloljupci, radujte se stetnim ugovorima i otimanju linija, ta radost ce vam kratko trajati, kao i pomenutom prevozniku. Nemojte se nadati da ce doveka vladati sns, cim oni padnu, pada i drzavni projekat zvani strela. Sto je brzo - to je kuso. Vremenom ce opet sve da se vrati GSP-u. A takodje nemojte biti ubedjeni da ce 88 biti cela zglobna kao po ugovoru...streli se moze da nepostuju ugovore. Crncima nece davati zglobove, a kad im zafali vozaca dace crncima solo na 88, jer i crnci beze iz strele...odu na godisnji odmor i ne vrate se. Pa kad strela bude na svim liniijama redukovala polaske zbog manjka vozaca - onda cu ja da se radujem. Takodje cu se radovati kad saobracajna inspekcija posle svih ovih desavanja pocne da radi svoj posao, pa kad budu gledali njihovo radno vreme izmedju 9-11 sati, zakon o tahografima i radnom vremenu...pa ako se opet sa njima desi neki udes, a njihova vozila nemaju nocni pregled - bice tu igranke. Punice se parking na NBG za vanredni tehnicki pregled.
Evo šta se dešava u Hrvatskoj sa njima, verujem da je tamo i kod nas čim dobiju našu vozačku dozvolu

Vrh