V
volvoobozavalac
Guest
Ja ne znam sta oni vise cekaju. Ako stvarno hoce da ugase GSP, nek odma stave katanac i daju sve Streli. Teska tuga i jad kako je SNS urnisao gradski prevoz pa nek posle ljudi samo glasaju za njih.
83 iz nekog razloga ide kroz brankov most pa ide dole kroz karadjordjevu
Pa kad podele linije biće im dovoljno i 100Ne verujem, povlacice ih ranije jer ne mogu samo preko noći da izbace 200 vozila sa ulica
Proba pred zatvaranje Savskog mosta83 iz nekog razloga ide kroz brankov most pa ide dole kroz karadjordjevu
Nece da ga ugase treba im da muzu pare od tendera za autobuse i tramvaje i uhlebe stranacke pristaliceJa ne znam sta oni vise cekaju. Ako stvarno hoce da ugase GSP, nek odma stave katanac i daju sve Streli. Teska tuga i jad kako je SNS urnisao gradski prevoz pa nek posle ljudi samo glasaju za njih.
Može ako na te linije stave električna vozila, na tu foru je 79 otišla privatniku iako prolazi kroz centar grada.Neće moći 24, 32, 32E, 35, 43 jer prolaze kroz centar grada. Jedino ako ne prekrše sopstvena pravila.![]()
Nije do prevoznika,nego prijaviti vozaca i to je to.Бахати возач 307 ми залупио врата исперед носа још му машем куцам на врата стоји говедо неће да отвори. Дно и безобразлук још субота следећи за 35 мин! Оћемо ли дочекати ту стрелу више
Мада ми није јасно овај следећи је кренуо у 6:30 а по реду вожње пише 6:40 да ли он кренуо 10 мин раније или ред вожње није исправан?
Prošla su vremena kad ne 307 išao na 10-12 minuta, sad i radnim danima ide na 15-18 minuta, a vikendom ide na 27-28 minuta i još uz to imamo najmanje polazak u večernjim satima gde jedan bus ide na sat vremena.Поента је што је човек затворио врата и стоји на почетним стајалишту 30 секунди док му ја лупам и машем ај да није викед није страшно иду на 11-12 мин овако сам се сморио пола сата чекајући други. Има људи који чим осете да имају неку малу моћ над другима то користе то им је храна.
Jel se zna kad će ostale? Danas su na 68 3332 i 3333.Linija 68 se vratila kući.