jlaki":284f1ehw je napisao(la):Meni više bodu oči kablovi u toj ulici nego rupa u atuobusu
Није то ништа. Да видим само колико има каблова на Смед. путу код Калуђерице, ако нема 20 каблова на ЈЕДНОЈ бандери! :/
jlaki":284f1ehw je napisao(la):Meni više bodu oči kablovi u toj ulici nego rupa u atuobusu
2008. pre nego 2009.Александар":113pc2ww je napisao(la):Ovakav turski Conecto je bio na probi u Beogradu 2009. godine. Narcnili su ga samo tako, veliki broj kriterijuma GSP-a ne zadovoljava.
Na 50 u Crnotravskoj
phototrans.eu
rokitansky":ds8csaq4 je napisao(la):Uvek je bolje kupiti tramvaje nego autobuse. Svaki od ovih tramvaja moze da radi 40-60 godina. Kupis ih jednom pa si miran.
tragac":day90d8g je napisao(la):2008. pre nego 2009.
Conecto 2 je bio na probi na nekoliko linija u GSP, povodom sajma BEOTRUCK. Vozio sam se u njemu na liniji 59.
dare":322c8de8 je napisao(la):nazalost tako je .Ovi nasi pametnjakovici kupuju 30 spanca umesto da su manje tramvaja narucili a vise autobusa a oni obrnuto :bash:
JohnnyLee":kq8bbyl0 je napisao(la):рекли су да није добар за београдска брда, слабо вуче и умире на узбрдици