prostorni planer
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.06.2010.
- Pohvaljen
- 4.664
@dejanbg88 pritom zaboravljas da oni voze ili se voze u sluzbenim kolima, a tudjim k je lako koprive mlatiti
Voze privatno ozbiljna kola, makar oni sa net worth-om od 6 i 7 cifara (eur ili usd) pa na više. A ljudi koji rade za plate od 300-500.000 dinara u državnim institucijama i voze službene Superbove i tako to njih ne račynam jer njih zaista zabole za to da li će nešto sje*******ati na autu.@dejanbg88 pritom zaboravljas da oni voze ili se voze u sluzbenim kolima, a tudjim k je lako koprive mlatiti
Imaju argument u vidu roka isporuke za zglobna vozila, jer rok od 120 dana nije normalan i to niko ne može da ispuni, osim da ima već spremna vozila, ili da su u procesu proizvodnje.@Vinča307 Da ne zatrpavam temu o tramvajima. Solaris svakako sa tehničke strane ispunjava sve kriterijume. Gledajući tendere zaključujem da idu na foru motora, jer BMC ubacuje iste motore i u solo i u zglob. Ostali obično slabije motore ubacuju u solaće. E sad fora je što Solaris ubacuje potpuno isti motor kao i oni i to i u solo i u zglob. Međutim, verovatno će ih zeznuti na foru kao i prošli put, da moraju ići u zajedničku ponudu sa lizing kućom. Svakako bih voleo da im spucaju jednu žalbu, malo da ih pecnu, mada ne znam da li će se uopšte truditi, obzirom na iskustvo od prošlog puta.
Zglobni autobusi nikada nisu išli na noćne linije, koliko je meni poznato.3282 na 75N, ne pamtim kad je zglob poslednji put išao na ovu liniju
ja video 3272 na 15N ove nedelje.Zglobni autobusi nikada nisu išli na noćne linije, koliko je meni poznato.
Sada na 304N šalju uvek Higer, uglavnom redovne #3451 #3456... Mada vidim da je sada uvek neko drugo vozilo, recimo sinoć retko viđeni #3469.Izgleda da im je došlo iz zadnjice... Jedno vreme su slali minibus na 304 a potražnja za zglobno vozilo.
Ето да се надовежем на мој пост. Туда иде дневна 504 и ноћна 47. Плус скреће одатле лево.И на 47Н, не може да ради зглоб, због трасе у Реснику, коју иначе покрива дневна 504. Тај део трасе је веома узак, притом пут је у јако лошем стању. Део дневне 47 од Биг Раковица до улаза у Ресник је углавном ненасељен. Да тако иде и ноћна 47, проблема не би било.
Od kad je liniju preuzeo GSP?Sada na 304N šalju uvek Higer, uglavnom redovne #3451 #3456... Mada vidim da je sada uvek neko drugo vozilo, recimo sinoć retko viđeni #3469.
A gužve ima.