70, 77, 78, 84, 86, 87, 90, 93, 106, oni su sigurno tu, a možda ih ima i jošKoliko Fapaca je ostalo u saobracaju i koji brojevi su? znam za 84 i 106 sigurno, a ostali?
78 je rashodovan.70, 77, 78, 84, 86, 87, 90, 93, 106, oni su sigurno tu, a možda ih ima i još
Skoro sam se njim vozio na 307, jedino ako nije bas skoro rashodovan78 je rashodovan.
Na 27 je u poslednjih 10 dana nenormalno veliki broj kvarova i iskljucenja. Jeste da su sada svi zglobovi, uglavnom solarisi ali poceli su da se raspadaju. Video sam u kvaru par kom poslednjih dana, #3113, #3147, #3156 i #943 ta cetiri se secam. Pri tom, partizanski put je katastrofa, ceo je u rupama. Ja ga i autom izbegavam, skroz su ga zapustili i sve je iskrpljeno u razlicitim nivoima. Desilo se i da je bila prekomanda juce sa 27 na 23 #3156 obzirom da su dva nova BMC opet zakazala... Nek nam je Bog u pomoci. Cak je moguce da ce od 01 januara biti podeljen i 27 sa Kosmajem ( polasci koji krecu iz Mirijeva Karaburma a koji krecu sa Trga Kosmaj ) ali ostaje nada da ce 27E uzeti ili NBG ili Karaburma, barem delimicno pa rasteretiti taj deo, sto u slucaju da Kosmaj dodje na 27 i nece biti velika razlikaIzgleda da su razlupali 27. Gužve su jezivo velike za ovo doba dana. Dobar deo ulazi u E6..
Reci, jos malo pa ce svaku liniju u gradu SP Kosmaj odrzavatiNa 27 je u poslednjih 10 dana nenormalno veliki broj kvarova i iskljucenja. Jeste da su sada svi zglobovi, uglavnom solarisi ali poceli su da se raspadaju. Video sam u kvaru par kom poslednjih dana, #3113, #3147, #3156 i #943 ta cetiri se secam. Pri tom, partizanski put je katastrofa, ceo je u rupama. Ja ga i autom izbegavam, skroz su ga zapustili i sve je iskrpljeno u razlicitim nivoima. Desilo se i da je bila prekomanda juce sa 27 na 23 #3156 obzirom da su dva nova BMC opet zakazala... Nek nam je Bog u pomoci. Cak je moguce da ce od 01 januara biti podeljen i 27 sa Kosmajem ( polasci koji krecu iz Mirijeva Karaburma a koji krecu sa Trga Kosmaj ) ali ostaje nada da ce 27E uzeti ili NBG ili Karaburma, barem delimicno pa rasteretiti taj deo, sto u slucaju da Kosmaj dodje na 27 i nece biti velika razlika