БГ:ВОЗ
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 05.11.2021.
- Pohvaljen
- 541
У просеку су сви за расход.U proseku su svi iznad prosečni krš.
Poslednja izmena:
У просеку су сви за расход.U proseku su svi iznad prosečni krš.
Битна им је естетика у доба када је ГСП и цео систем јавног превоза у Београду пред колапсом? Од укупног броја аутобуса, трамваја, тролејбуса, електричних аутобуса, нека 10% имају спољну рекламу то није мала зарада.Odlučeno: Zabranjene reklame na vozilima GSP-a
Odbornici Skupštine grada na današnjoj sednici odlučili su da se zabrani postavljanje reklama na vozilima GSP spolja i na prozorima u unutrašnjem prostoru.www.b92.net
Чудно. Ово лето им није изгорео ниједан аутобус.Baja u Curdicevom Otokaru na 35 vec upalio grejanje
Pukla je cev između BKA & Takovske, pa su busevi prebačeni umesto trola.Kompenzacija iz meni nepoznatih razloga.
Umesto trolejbusa i na 41 takođe rade autobusi.
Pogledajte prilog 143410
Хвала небесима, у скорије време НЕЋЕ доћи до испоруке турских кршева.Имал вести о БМЦ?
Хвала небесима, у скорије време НЕЋЕ доћи до испоруке турских кршева.
I treba, evo malo pre se vozih jednim od najlošijih jedinki, #146 iz 2003.У међувремену изгледа почиње расход неких Конекта.
Očigledno C&LC-ov. Oni su veoma loši sa održavanjem buseva.Pre neki dan MAZ, doduse privatan na 33 se jedva popeo od Pionira do Postanske, ne znam kako je stigao do Kumodraza posle.
Najgore svakako treba rashodovati, ali nikako masovno rashodovati sve jer neće imati šta da radi, kad i u sred leta izlazi brdo Konekta iz 2003, šta će tek biti na jesenУ међувремену изгледа почиње расход неких Конекта.
Biće letnji red vožnje, u praksi.Najgore svakako treba rashodovati, ali nikako masovno rashodovati sve jer neće imati šta da radi, kad i u sred leta izlazi brdo Konekta iz 2003, šta će tek biti na jesen
Biće nepostojeće šihte na 307 i standardnog preskakanja polaska u 6:22 koji mi treba za posaoBiće letnji red vožnje, u praksi.
Мислим да у ГСП расходују по папирима, тј. годишту а не стању.