Gasna stanica se za sad neće graditi. Potpisan je ugovor sa preduzećem za snabdevanje gasom i punjenje 20 zglobnih autobusai jel urađena ta gasna stanica? kad kreće BMC? Koji fail za ovo bi negde pala vlada.
A da mi to još nemamo, a gradonačelnik je fakat samo hranio ptičice.
Gasna stanica se za sad neće graditi. Potpisan je ugovor sa preduzećem za snabdevanje gasom i punjenje 20 zglobnih autobusa
Možda ostalih 80 neće ni stići dok se ne izgradi punionicaCek, polako. Znaci GSP ce sad moci da vozi svaki peti autobus koji je kupio, i to po prilicnoj ceni? I sta cemo sad sa ostalih 80?
Рачунајте да неће моћи смену да истерају без минимум још једног танковања.
Није до пунионице него тренутно производе 700+ бусева за Азере.Možda ostalih 80 neće ni stići dok se ne izgradi punionica
U utorak na 17 bila dva BMC-a celodnevno, od ranih jutarnjih do kasnih večernjih polazaka. Na 18 i 88 isto taj dan viđeni BMC-i. Iako mi to više nije neuobičajeno, jeza me uhvati kad ih vidim na tim linijama.Danas sam se sa NBG vraćao sa solo BMC na 18. Na svakoj stanici je samo polovina ljudi, ako i toliko, uspelo da uđe u autobus. Sličnu situaciju sve češće viđam na 18.