busphotos_belgrade
Beginner
- Učlanjen(a)
- 05.01.2022.
- Pohvaljen
- 440
Koja lepota!
U Užicu, deo naselja se zove Senjak.Na Senjaku?
To je primerak sa sajma?
Japanca su možda poslali iz garaže kao zamena jer NBG (IK 103 i 112N) i Kosmaj (112N, O345 I Higer) održavaju 3A.На 3А, радио зглобни јапанац. Могуће да је нека прекоманда са 52/56/601. Свакако је занимљиво видети то, али 3А није за зглоб. И у шпицу је довољан соло аутобус, а у осталим деловима дана, некада иде и са мање од 5 путника. Можда би било и ок да ради по који зглоб на 3А, да није актуелно слање соло возила на линије које су "традиционално" зглобна.
Такође на 3А, данас је виђен Ик-103 #485, са наранџастим дисплејом. Без обзира на то, веома је похвално да зелени дисплеји раде без проблема на многим возилима и то 20 година, рачунајући да одржавање код ГСП-а није јача страна.
Био БМЦ прошле недеље.Pre par meseci mi se isto desilo da mi naleti zglobni japanac 1341 na 3A i to sam čuo od vozača da je menjao 3 ili 4 vozila, znači to se desi ako pocrkaju ikari 103, a onda ostane neki japanac u garaži koji nije izašao na liniju zbog nekog problema, a da mu je u međuvremenu taj problem rešen, a iz nekog razloga ne daju Bmc na 3A, možda se dva puta desilo da ga daju, dok Kosmaj bez problema daje Higere na 3A
Konekto
VIDEO Neverovatna scena na ulicama Beograda: "Pijani" autobus krstari gradom
Ne, ovo nije nikakva optička iluzija ili specijalni holivudski efekat, ovo je vozilo GSP-a sa linije 89, u kojem putnici imaju utisak da se voze brodom, i to brodom po ustalasanom moru.nova.rs