Smešno je isključivati bus sad kad je preko potreban zbog toga što klima kaplje na jedno ili dva sedištaNije zbog toga da je to nešto "čudno", nego što se takvo vozilo nalazi u saobraćaju. Pogotovo ako "to lako može da se zakrpi".
Vec je neko ranije ovde komentarisao lanac oko kabine u Solarisu na liniji 17 (u kome su doduse sva sedista na broju). Ne razumem sto vas forumase to toliko pogadja? To su samo 2 mesta za stajanje uskracena koja znace preglednost majstoru. Jedino ako je majstor tim kanapom zauzeo tvoje omiljeno mesto za smetanje - to je nesto drugoJa se sad vozio Liazom na 25P kome od 25 sedista fali jedno 7-8.
Ali bitno je da je i u njemu majstor na sve to razvezao kanapce od kabine do desnog krila prvih vrata, ne bi li vec okrnjeni kapacitet vozila smanjio jos malo.
To sto je komentarisao ne znaci da sam se slozio. Moze neko i hiljadu puta da ponovi glupost ili izgovor, ali to ne znaci da ce biti prihvacena. Kao sto rekoh, u tom Liazu vec fali 7 ili 8 sedista. Fale oba para na prednjem tocku, i falila su dva para izmedju 2. i 3. vrata. Nisam slikao jer su ljudi sporadicno stajali pa nisam mogao da uhvatim u kadar. Ali uslikacu ga otom potom.Vec je neko ranije ovde komentarisao lanac oko kabine u Solarisu na liniji 17 (u kome su doduse sva sedista na broju). Ne razumem sto vas forumase to toliko pogadja? To su samo 2 mesta za stajanje uskracena koja znace preglednost majstoru. Jedino ako je majstor tim kanapom zauzeo tvoje omiljeno mesto za smetanje - to je nesto drugo
Naravno, tada se niko od dežurnih branitelja vozača nije oglasio. Ćutali su kao zaliveni. Ko vele, ako izignorišu, zaboraviće ljudi. Epa ne, neće.Prvi slucaj:
Linija 39, sreda popodne. Stize 39 na stajaliste u Kumodraskoj iznad stajalista Singi. Otvaraju se 1. i 3. vrata Liaza, 2. ispred mene ostaju zatvorena. Krenem ka 1. vratima, a meni u susret zena u autobusu koja zuri da izadje. Propustim je, udjem unutra.
Unutra vidim jednog vozaca na ulazu/vratima u kabinu kako prica sa drugim. Kazem im "majstore, 2. vrata vam se nisu otvorila". Nista oni, pricaju njih dvojica, ne gledaju nista oko sebe. Pukne mi film kad ih vidim tako nonsalantne i viknem opet "MAJSTORE!!! Nisu vam se otvorila 2. vrata" Trgnu se obojica, penzioner za volanom otvara i 2. vrata.
Tokom izlazenja iz vozila na Kumodrazu vidim da penzos za volanom u jednoj ruci dri cigaretu a u drugom mobilni telefon. Bole njega...
Думеко нема Лиазе и најбољи је приватник. Лиазе имају УнаКРШ, КРШава, Тамнава и Кнежевић.50, 25, 39... to su valjda sve kršine onog propaliteta od prevoznika, Dumeca. Najgori su, gade mi se. Liazi i Gmazovi, koje većinski puštaju bez sedišta i sa tim kretenskim lančugama. Klima naravno ne radi nikad, a često su im i rukohvati razdrndani.
Sami vozači kao najgori propaliteti ispred dragstora. Deru se, psuju i na najmanju stvar, sviraju, cimaju gas i kočnicu non stop, smanjuju prostor za putnike. A pisao sam na temi bezbednost u JGP i o onom jednom matorom konju na 39 koji em brblja s kolegom dok vozi, em u jednoj ruci drži upaljenu cigaretu a u drugoj mobilni telefon.
Naravno, tada se niko od dežurnih branitelja vozača nije oglasio. Ćutali su kao zaliveni. Ko vele, ako izignorišu, zaboraviće ljudi. Epa ne, neće.
I na levom i na desnom točku? Jel si siguran da je na oba?Inače Liaz na prednjim točkovima fabrički nema sedišta