Sam motor ne može da se pokrene i uđe u obrtaje sam od sebe, sem u slučaju kad ulje, a najčešće preko turbine dospe u kompesioni prostor. Jako retka pojava do koje dolazi kod starijih loše održavanih agregata. Pa čak i kod onih koji slabije održavaju svoja vozila šanse za iberturu su baš male. I sami smo svedoci da su požari usled curenja nafte ili ulja, ili usled neispravnih instalacija mnogo češća pojava.
Ne ugrađuju Cummins ISB motore samo ti trećerazredni sa istoka. Na kraju krajeva, kod mnoštva rusa i turaka je mercedesov OM936 ili 926, pa to Mercedes ne čini proizvođačem motora za trećerazredne klijente, nego prosto stvar je sigurno u dostupnosti. Nije izbor tu ne znam koliki. Imaš DAF, MAN, Mercedes, IVECO i Cummins motore za većinu onih koji robu plasiraju po Evropi i jednom delu azijskog kontinenta. Volvo i Scania dolaze isključivo na svojim šasijama. Mercedes i Cummins su verovatno i najveći isporučioci malolitražnih motora za karoseriste. MAN je više prisutan kod onih koji rade vozila na njihovim šasijama. Ostaje IVECO, koji verovatno ne stiže da plasira veliku količinu motora usled jako masovne proizvodnje autobusa pod istim znakom. DAF je ređa pojava kao odabir za pogon jeftinijih autobusa. Verovatno cena i opet dostupnost, i nemaju malolitražne motore za autobuse. Njihovi agregati PX serije, koji su nastali iz saradnje sa Volvo-om idu samo na šasije lakih i srednje teških kamiona.
E sad zašto se dešava to neko zaletanje samo kod ovih što imaju Cummins motore, mada ja koliko znam zaletanje je imala i jedna Cobra ne tako davno sa mercedesovim motorom, jeste dobro pitanje, al mislim da imam i jednostavnan odgovor. Opet turci i njihovo petljanje po ECU. Ko zna šta sve pakuju od delova iz domaće proizvodnje. Njihova prateća industrija ima jako širok asortiman proizvoda za ugradnju u autobuse. Nešto je jako kvalitetno kao vrata proizvođača BODO, a nešto drugo je verovatno ispod svakog kriterijuma. Na kraju krajeva, Isuzu i Otokar nisu imali zaletanja do sad koliko znam, a i njih pogoni Cummins ISB. O kvalitetu autobusa iz Turske može se naširoko komentarisati. Pojedini na oko odaju dosta dobar utisak, al kad se malo zagrebe ispod površine vidi se štednja i ošljarenje. Ove skoro pridošle Cobre na primer znaju fino da zasmrde pozadi na naftu, verovatno od Webasto-a, zimus naravno. Klima super, al sanduk pozadi baš vreo, dok kod ovih Akia i ne nešto. Nije uopšte prijatno sedeti u Cobrama pozadi na ona tri tapacirana ulegnjuća na pokrivci motora. Tako da ko zna gde se sve štedi i mulja da mi to ne možemo da vidimo.