c.s.i.
Higher intermediate
Sa GSP foruma:
Takođe bih dodao da je "Beobus" zobg prevoznika Lui travel završio kod sudije za prekršaje zbog višestrukih učinjenih prekršaja:
"nikoleta"":1nlflt5w je napisao(la):До краја године би (коначно) требало да буде расписан тендер за набавку и уградњу електронских показивача правца, односно дисплеја.
Још крајем прошле године је објављен претходни распис (http://portal.ujn.gov.rs/PRPrikaz.a...BcyITqA==&prid=oC0uBSrrH0s=&prpl=1qLzn2eWbCo=), а већина возила која немају дисплеје би исте требало да добију сукцесивно почетком наредне године.
У С.П. „Нови Београд” током наредне недеље почиње акција постављања штампања и постављања пластифицираних папирних показивача на аутобусима који не поседују електронске показиваче, као и на возилима на којима су електронски показивачи у квару.
Takođe bih dodao da je "Beobus" zobg prevoznika Lui travel završio kod sudije za prekršaje zbog višestrukih učinjenih prekršaja:
"Nikola '93"":1nlflt5w je napisao(la):Kako ce nadrljati sutra od mene ovi iz pogona Zemun...
Dakle,vracam se iz grada,polazak 22:25 4/611 Lui Travel,dolazim do stanice put za Soko Salas,jer nemam svoju nego moram dotle pa da se vratim.Stizem ja tamo u 23:15,dakle trebao bih da docekam sa druge strane 392 3/611,ali njega nema.Ok,mozda ispao,cekam ja privatnika 4/611 da se vrati iz Dobanovaca,da bude na Salasu oko 23:55,ali ni njega nema,zbrisao preko Ostruznice.Dolazi oko 23:53 310 (nsiam siguran koji je po redu),i lik ladno ne staje,prolazi stanicu k'o banderu.Mislim se u seb znam garazni popice prijavu,docice 2/611 sto je u 23:57 otisao za Dobanovce,ali ni njega nema!!!!
Slogirao sam se,otisla grupica od 6 ljudi peske,ja sam ostao sam da cekam.Stojim ja do 00:30 i shvatim da ni on nece doci.Isao sam sam u pola 1 20 minuta peske 3 km pored autoputa,evo pre 10 minuta sam stigao.