и на 92. Нисам се вози, прошао је поред мене......нема разлике.Александар":cryv3g7y je napisao(la):Mislim da je to znak za CNG
Inače, novi FAPovi debitirali na 708. Kome je usput može da ih isproba
lukpot":vz0b70pz je napisao(la):"Strogo zabranjeno" na koji način?
Александар":2yrvhs5e je napisao(la):Lastin Neobus Citta LEA na liniji 17.
Mislim da je sa 3.Матеја Бељан":31t39khj je napisao(la):Sa 4 li 3 vrata?
Александар":22p2r2sf je napisao(la):Sada gledam onu sliku salona i tamo postoji radijator! Radijatori su se pokazali kao bolje rešenje, nisu bučni i bolje zagrevaju ako su postavljeni celom dužinom, međutim, problem je često što ne mogu da se iskluče, bar kod Ikarbusa :lol:
p.s. gledajući fotografije sa autobusi.net, moguće je da je baš ovo salon jednog od naših!
Dobro možda nije nabolje rešenje za 17, ali bi na 15 već mogao da vz.Матеја Бељан":xkxj7hof je napisao(la):To im je minus, već nam je Lasta uvaljivala zglobove sa troja
"boyan92"":3rme2p6n je napisao(la):
Senke":3iatcgie je napisao(la):Dobro možda nije nabolje rešenje za 17, ali bi na 15 već mogao da vz.Матеја Бељан":3iatcgie je napisao(la):To im je minus, već nam je Lasta uvaljivala zglobove sa troja
Znam da su ljudi protivnici solaca sa dvoje i zglobaa sa troje vrata ali na nekim linija bi se lepo uklopili.
Recimo mečke 405 su ko stvorene za 24.
Cortina Dampeco":et4rqmnd je napisao(la):Александар":et4rqmnd je napisao(la):Sada gledam onu sliku salona i tamo postoji radijator! Radijatori su se pokazali kao bolje rešenje, nisu bučni i bolje zagrevaju ako su postavljeni celom dužinom, međutim, problem je često što ne mogu da se iskluče, bar kod Ikarbusa :lol:
p.s. gledajući fotografije sa autobusi.net, moguće je da je baš ovo salon jednog od naših!
Ijao, strasno. Pod je izgleda od rebrastog kartona.
Матеја Бељан":1s09wass je napisao(la):Stvar je u tome što su u ugovorima obavezani da imau dovoljno vrata. Drugo je kad je autobus manjih gabarita