Vozio sam se nedavno nocnim 304 u novom belom maz/biku i moram da priznam da sam bio pozitivno iznenadjen. Neke moje zamerke na stare mazove su bile sto su tromi (verovatno su imali slabe motore, isto kao liazi), imaju ocajna neudobna sedista i cudno tvrdo ogibljenje gde se vozilo njise napred nazad. Ovi novi imaju sedista jako slicna plasticnim sedistima koja su se ugradjivala u ikarbuse pre tobogana koja su poprilicno udobna. Takodje izuzetno su brzi i sa lakocom izvlace svuda. Takodje tu je i klima koja je plus.Александар":8rrjzczz je napisao(la):Nadam se da će izolacija biti dobra, motor više nije Catpillar (guseničar ) već Cummins, verovatno isti kao u MAZ/BIKovima.
Александар":1l9nmcvf je napisao(la):Ne treba kriviti putnike! Takva sedišta zahtevaju redovno čišćenje paročištačima, to je kod nas ipak naučna fantastika
Матеја Бељан":1l9nmcvf je napisao(la):A to crno je prašina a ne, ne daj bože default/wc default/big_smile
http://gspbeograd.net/viewtopic.php?f=19&t=86&start=30"kikakika"":3ujjsauj je napisao(la):
evo slike