Koji su bili nedostaci? Mi smo takođe bacili pogled pre neki dan i uglavnom je sve izgledalo kako treba. Na šta da obratimo pažnju?Mi smo bili danas da popisemo nedostatke u stanu i pregledamo. Predali smo zapisnik. Bilo je dosta toga . Ali je jako lep stan. Kakvi su vasi utisci? I da li ste imali dosta primedbi?
Danas su krenuli neki radovi u ulici izmedju AGa i Rode. Ne znam da li investitor sredjuje to ili su neki drugi radovi u toku. Ali bas je dosta radnika bilo. 2 bagera, 5-6 kamiona sa peskom, valjak...Iz AG su mi rekli da ce oni u toku Novembra sredjivati ulice.
Malopre sam bio do rode, to radi grad Beograda, saobracaj ide naizmenicno bas tu kod rodeDanas su krenuli neki radovi u ulici izmedju AGa i Rode. Ne znam da li investitor sredjuje to ili su neki drugi radovi u toku. Ali bas je dosta radnika bilo. 2 bagera, 5-6 kamiona sa peskom, valjak...
Pa nesto sitno, neka ogrebotina na lajsnama , oko ulaznih vrata malo.lako se sve vidi odmah. .sve u svemu nisu pravili problem, rekli su da ce sve sto napisemo i srediti.Koji su bili nedostaci? Mi smo takođe bacili pogled pre neki dan i uglavnom je sve izgledalo kako treba. Na šta da obratimo pažnju?
Auu pa to je daleko od završenog... koji je to sprat?Danas sam bio da pogledam stan u A2 i potpuno sam razocaran onim sto sam video. U glavnom kupatilu su rotirali wc solju i poziciju tusa u odnosu na ono sto je u planu stana u ugovoru, u oba kupatila su postavili lavaboe asimetricno tako da kada se montira ormaric i ogledalo izgledace smesno. Vesernica je uza nego sto je prikazano na planu i na mesto gde su predvideli susilicu za ves su montirali bojler tako da je dobar deo prostorije neupotrebljiv zbog pristupa bojleru. Uz sve to, po planu su predvideli da u hodniku bude orman a 1/3 prostora je zauzeta razvodnim kutijama koje su potpuno debilno uradnjene tako da je prostor neupotrebljiv.
Sto se tice zavrsenosti, stan jos nije okrecen, lajsne nisu postavljene, hodnici su u haosu, ograde stepenica nisu postavljene i kablovi su na sve strane. Sutra zovem prodaju i trazim objasnjenja za ovo sto sam video ali sam, najblaze receno, besan onim sto sam zatekao.
Pogledajte prilog 255168Pogledajte prilog 255169Pogledajte prilog 255170Pogledajte prilog 255171
Sedmi. Da ironija bude veća, nedelju dana sam čekao da mi daju termin jer su navodno "morali da počiste da bi se sve lepo videlo".Auu pa to je daleko od završenog... koji je to sprat?
Ne znam kako je moguće da prave ovakve izmene bez da obaveste kupce. Nigde još to nisam video.Isti manevar su izveli sa wc soljama u A1 isto… ne razumem zasto. Trazio sam plan od projektanta i tamo je zabelezena ta izmena takodje.
Bas je usporen projekat, koliko se secam Kvart64 je bio tek izlazio iz zemlje kada su ovi vec zavrsavali konstrukciju faze 2.U novembru će ravno tri godine od početka radova.
Što se tiče rotiranja u kupatilima : nekada je projektovano rešenje loše pa je izvođač prinuđen da iznalazi bolja rešenja.
Ne tvrdim da je to ovde slučaj, ali mi se često u praksi dešavalo da moram(o) da prepakujemo kupatila jer ne mogu da se izvedu da budu funkcionalna onako kako su nacrtana.
Ista situacija je kod mene, mislim da možete da zamolite da unesete stvari ukoliko vam je stan u nekom od "zavrsenih" ulaza.Zdravo, komšije,
Nadam se da ste dobro, iako pretpostavljam da se mnogi od nas ovih dana osećaju slično. Mi smo, iskreno, već prilično nestrpljivi — sve je odavno prešlo granice naše tolerancije, a potpuno smo nemoćni da bilo šta uradimo.
Majstori su nam napravili deo nameštaja, ali materijali i dalje stoje kod njih i samo im zauzimaju prostor, pa su i oni nervozni. Mi, s druge strane, plaćamo kiriju, a i dalje nemamo nikakvu konkretnu informaciju kada će sve biti gotovo. Kad god ih pozovemo, dobijemo nove, nažalost, lažne rokove.
Volela bih da iskoristim novembarske popuste i kupim tehniku, ali se više ni u šta ne usuđujemo – ništa nije izvesno, a niko ne može beskonačno da čuva stvari.
Samo sam želela da podelim ovu muku ovde, sa ljudima koji su, verujem, u sličnom grču.
Razumem da ste kupac u Kvartu 64, ali u svakom vašem komentaru osećam dozu ljutnje prema AG kao da zbog njih nešto kasni na Kvartu 64. Isto tako stanovi koji su trebali biti spremni za useljaju u Julu kod vas, nisu gotovi i završeni do kraja i savršenosti, samim tim nisu spremni za useljaj takođe. Koleginica je kupac u jednoj takvoj lameli.Bas je usporen projekat, koliko se secam Kvart64 je bio tek izlazio iz zemlje kada su ovi vec zavrsavali konstrukciju faze 2.
I nekako smo dosli do toga da ih je projekat prestigao skroz.
Po meni i sporo uredjenje prizemlja je bio indikator da su povukli velik deo radnika na drugi projekat, a ovo po meni to potvrdjuje.
Ne znam sto dobijate takav osecaj, moje misljenje je da pre svega kasnjenja uglavnom dolaze zbog grada ne zbog investitora kada je infrastruktura u pitanju (+ odgovori na prijave na CEOPu itd).Razumem da ste kupac u Kvartu 64, ali u svakom vašem komentaru osećam dozu ljutnje prema AG kao da zbog njih nešto kasni na Kvartu 64. Isto tako stanovi koji su trebali biti spremni za useljaju u Julu kod vas, nisu gotovi i završeni do kraja i savršenosti, samim tim nisu spremni za useljaj takođe. Koleginica je kupac u jednoj takvoj lameli.
Ono što je tačno je da svaki investitor kasni, čak i kad je državni projekat kao što su bile Zemunske Kapije, moja sestra je čekala 6 meseci preko roka. A posebno će se kasniti sve do 2027 jer je ceo fokus na Expo, a radne snage nema. Nikog neopravdavam, i ja sam takođe u nezavidnoj situaciji jer sam planirao useljaj na proleće. Takođe, katastrofa je komunikacija AG sa svim kupcima. Ali samo me malo nervira taj prizvuk koji dobijam iz vaših komentara kao da je AG kriv za bilo šta u Kvartu 64.
Jel to ona vertikala na ćošku A2? Čini mi se da je tu bilo dosta izmena baš oko rasporeda u kupatilu i vešeraju, i u kuhinji da je nešto menjan raspored. Znam kad sam gledao projekat, bas su bile naznacene izmeneSedmi. Da ironija bude veća, nedelju dana sam čekao da mi daju termin jer su navodno "morali da počiste da bi se sve lepo videlo".
Prva slika (hodnik) je iz prizemlja.
Da. Meni je u ugovoru drugi raspored stana. Projekt sam dobio pre mesec dana nakon sto sam ih jurio 2 nedelje. Konsultovacu se sa advokatom jer mi nije jasno kako mogu da prodaju jedno a isporuce drugo.Jel to ona vertikala na ćošku A2? Čini mi se da je tu bilo dosta izmena baš oko rasporeda u kupatilu i vešeraju, i u kuhinji da je nešto menjan raspored. Znam kad sam gledao projekat, bas su bile naznacene izmene