Šta je novo?

Airport Garden

Koliko znam dugorocan plan je da se parkinzi potkopaju u garaze i da se dignu zgrade, ali ko zna da li ce se to desiti i kada
Da tako deluje. Inace ocigledno je da je ulica Djordja Stanojevica trebala biti bulevar koji spaja O.Brigada sa tosinim bunarom, medjutim AC je strateski posadio onu zgradu gde je Siemens i Samsung i tako osujetio taj plan, naravno neko im je to dozvolio. Sad verujem da ce na mestu parkinga dizati zgrade kako bi sacuvali da im se taj deo ne otudji u svrhu prosirenje ulice dj. Stanojevica i pismen kruzni tok koji "zavrce" levo pored AG, i tako dalje...

1759666862673.png

Ici ce bulevar, samo ce kruzni tok tu da razdvaja, bulevar ce ici do AC i onda ici pored Airport Gardena ka IMTu gde ce sd spajati sa jos jednim bulevarom

Mislim da će situacija sa ulicama oko naših projekata biti slična situaciji kod West65 i okolnih projekata, investitori će uraditi šta je njihova obaveza i onda će čekati neke bolje dane da se grad Beograd zainteresuje za sređivanje. A evo kako to treba da izgleda po PDR-u. M4.1 (4) su Airport Garden, Terminal 10 i BG Invest buduća zgrada.

1759670782432.png

Poslednja izmena:
Jel se zna kad bi trebalo da se radi taj bulevar? Danas sam bas prosao oko AGa, Pupinove palate, Kvarta 64... Ono je jezivo na sta lice 'ulice' oko svih ovih zgrada

Jel se zna kad bi trebalo da se radi taj bulevar? Danas sam bas prosao oko AGa, Pupinove palate, Kvarta 64... Ono je jezivo na sta lice 'ulice' oko svih ovih zgrada
Mislim da nema nista od bulevara dok se ne porusi FOB i IMT i krene izgradnja Green Line projekta.
Verovatno nista jos 5-6 godina da to lici onako kako treba. Ulice ce srediti investitori jer su prihvatili tu obavezu, i tu ocekujem da ce ih urediti u sledecih 1-2 godine komplet, a da li ce naknadno opet kamioni da ih uniste... verovatno, pa ce se opet cekati neko vreme da se urede.

Pozdrav svima!
Da li je neko u zadnjih par dana bio u kontaktu sa ljudima iz AG? Da li imamo neke nove info?

Poslednju info koju imam je kao što je već neko napisao da će do 15-og biti gotovi svi infrastrukturni radovi i da posle toga možemo očekivati poziv za potpisivanje ugovora itd. (Prva faza je u pitanju).

Šta mislite ima li nade da se uselimo do kraja novembra?😊

mi smo zvali danas istu informaciju smo dobili da ce radovi biti gotovi do sredine novembra. Ali da se uselimo svi do kraja novembra svakako nije moguce jer njima treba mesec i po da podele kljuceve itd. Od sredine novembra krecu sa podelom kljuceva.pa dokle doguraju. Ako ste medju prvima kupili stan onda cete se mozda i useliti do kraja novembra. Mislim da sam u nekim od ranijih postova to objasnila

Meni danas u jednoj agenciji rekose da se ocekuje da se radovi zavrse za 2 meseca. I da je poskupela cena za preostale stanove

Vrh