To je slika iz urbanistickog plana / projekta Airport Gardena, javno je dostupanDa li mozete podeliti kako ste dosli do ovog rendera? Zanimaju me i okolni projetki ako su ucrtani
Hvala
EDIT:
To je slika iz urbanistickog plana / projekta Airport Gardena, javno je dostupanDa li mozete podeliti kako ste dosli do ovog rendera? Zanimaju me i okolni projetki ako su ucrtani
Hvala
Hvala.To je originalno trebao da radi isti investitor kao Airport Garden, ali je projekat prodat. Sada je drugi investitor vlasnik te parcele i dobili su lokacijske uslove, mislim da jos uvek nisu podneli zahtev za gradjevinsku dozvolu. Ocekujem pocetak gradnje u sledecih 1-2 godine.
EDIT:
Isto iz nekog razloga Mazda ne gradi odmah i poslovni deo iznad svog salona, vec samo stambeni deo. Ne znam da li su odustali od poslovnog dela ili njega tek planiraju da krecu da grade![]()
Koliko alavost investitora moze da unisti blok koji je imao vrhunski potencijal za zivot da se videti iz prilozene slike!Da li neko zna hoce li se ova zgrada/garaza sta god da je, graditi?
Pogledajte prilog 253880
Slazem se! Skroz, ali skroz nepotreban objekat! Steta.Koliko alavost investitora moze da unisti blok koji je imao vrhunski potencijal za zivot da se videti iz prilozene slike!
Sta god da je, nepotrebno je. Mogu samo da zamislim koliko ni trunke svetlosti AG nece imati sa te strane, sto od Mazde, sto od ovog cuda sta god tu radili.Jos gore je sto je objekat iz cisto poslovnog prebacen u mesoviti, barem po meni
Da si vlasnik parcele drugačije bi razmišljaoKoliko alavost investitora moze da unisti blok koji je imao vrhunski potencijal za zivot da se videti iz prilozene slike!
Realno su trebali ovako da se usklade projekti:Sta god da je, nepotrebno je. Mogu samo da zamislim koliko ni trunke svetlosti AG nece imati sa te strane, sto od Mazde, sto od ovog cuda sta god tu radili.
Mnogo lepse, pristupacnije i preglednije bi bilo. Ovo sto su sad uradili, ni G od Gardena nema.Realno su trebali ovako da se usklade projekti:
Pogledajte prilog 253893
I onda bi barem postojala spojena zelena povrsina / park / atrijum u okviru unutrasnje strane, ali jbg... onda bi morali da odustanu od ovog sredisnjeg dela AG + da mazda smanji stambeni deo za vise poslovnog iznad salona.
Da li neko zna hoce li se ova zgrada/garaza sta god da je, graditi?
Pogledajte prilog 253880
Mnogo lepse, pristupacnije i preglednije bi bilo. Ovo sto su sad uradili, ni G od Gardena nema.
Tja, pa to bi bilo fantastično ali isto tako većina kupaca je imalo kakvu takvu ideju o tome kakva će gustina naselja biti i činjenica da je većinski rasprodat Airport Garden govori o tome koliko kupce to nije zanimalo. Slažem se da bi to značajno podiglo kvalitet života ali bi isto tako investitoru uticalo na profit shodno tome dokle god potražnje ima, ne postoji motivacija da se uradi nešto zelenije.
Postojao je pre skoro 10 godina urbanistički projekat (po kome je i dobijen naziv Airport Garden) za parcelu na kojoj se nalazi Airport Garden gde je kompletno drugi koncept zamišljen. Ali od toga nije bilo ništa, projekat nije bio isplativ, možda bi sad bila druga priča ali šta je tu je.
Pogledajte prilog 253905
Pogledajte prilog 253906
Tako je u stvarnosti jer je ulica ta pod usponom a hoce da maksimizuju dozvoljenu spratnost koja im je odobrena planom detaljne regulacuje i lokacijskim uslovima.Sve, sve, ali ovo... Moze li mi neko objasniti sto i na ovakvom projektu jednig investitora nisu mogli da usklade spratnost. Jel tako i u stvarnosti ili je ovo neki render od ranije?
Pogledajte prilog 253921
Uzeli smo stan da gleda prema AC, pošto se to AC neće rušiti. Koliko znam Roda se ruši 2030. godine, to jest do kada Decathlon ima ugovor o najmu. Vlasnici parcele su ja mislim isti kao i za Soul64 ("Sport Vision"), tako da tu ja očekujen još jednu zgradu oko 2033. godine, IX ili X spratova.Jao realno pogled na dvoriste tj dvorisni stanovi je kriticno. Kao zatvor. Mi smo uzeli stan koji gleda na most prema rodi i prelepo ce biti. Koji je vama bolji i lepsi pogled?
Realno bolje je prema rodi zar ne? Msm da cu prema toj strani bili i skuplju stanovi.