Koji su bili nedostaci? Mi smo takođe bacili pogled pre neki dan i uglavnom je sve izgledalo kako treba. Na šta da obratimo pažnju?Mi smo bili danas da popisemo nedostatke u stanu i pregledamo. Predali smo zapisnik. Bilo je dosta toga . Ali je jako lep stan. Kakvi su vasi utisci? I da li ste imali dosta primedbi?
Danas su krenuli neki radovi u ulici izmedju AGa i Rode. Ne znam da li investitor sredjuje to ili su neki drugi radovi u toku. Ali bas je dosta radnika bilo. 2 bagera, 5-6 kamiona sa peskom, valjak...Iz AG su mi rekli da ce oni u toku Novembra sredjivati ulice.
Malopre sam bio do rode, to radi grad Beograda, saobracaj ide naizmenicno bas tu kod rodeDanas su krenuli neki radovi u ulici izmedju AGa i Rode. Ne znam da li investitor sredjuje to ili su neki drugi radovi u toku. Ali bas je dosta radnika bilo. 2 bagera, 5-6 kamiona sa peskom, valjak...
Pa nesto sitno, neka ogrebotina na lajsnama , oko ulaznih vrata malo.lako se sve vidi odmah. .sve u svemu nisu pravili problem, rekli su da ce sve sto napisemo i srediti.Koji su bili nedostaci? Mi smo takođe bacili pogled pre neki dan i uglavnom je sve izgledalo kako treba. Na šta da obratimo pažnju?
Auu pa to je daleko od završenog... koji je to sprat?Danas sam bio da pogledam stan u A2 i potpuno sam razocaran onim sto sam video. U glavnom kupatilu su rotirali wc solju i poziciju tusa u odnosu na ono sto je u planu stana u ugovoru, u oba kupatila su postavili lavaboe asimetricno tako da kada se montira ormaric i ogledalo izgledace smesno. Vesernica je uza nego sto je prikazano na planu i na mesto gde su predvideli susilicu za ves su montirali bojler tako da je dobar deo prostorije neupotrebljiv zbog pristupa bojleru. Uz sve to, po planu su predvideli da u hodniku bude orman a 1/3 prostora je zauzeta razvodnim kutijama koje su potpuno debilno uradnjene tako da je prostor neupotrebljiv.
Sto se tice zavrsenosti, stan jos nije okrecen, lajsne nisu postavljene, hodnici su u haosu, ograde stepenica nisu postavljene i kablovi su na sve strane. Sutra zovem prodaju i trazim objasnjenja za ovo sto sam video ali sam, najblaze receno, besan onim sto sam zatekao.
Pogledajte prilog 255168Pogledajte prilog 255169Pogledajte prilog 255170Pogledajte prilog 255171