Ja sam uzeo stan u lameli B, ali jos uvek nema nikakvih obavestenja, pretpostavljam da ne salju svima istovremeno vec odredjenom dinamikom?Prosle se
Prosle sdmice je doslo obavjestenje za lamelu B.
Ja sam uzeo stan u lameli B, ali jos uvek nema nikakvih obavestenja, pretpostavljam da ne salju svima istovremeno vec odredjenom dinamikom?Prosle se
Prosle sdmice je doslo obavjestenje za lamelu B.
Pa priča je bila 31.XII.2024 može useljenje. Ono što mi je prenuto da će pristup zgradi biti dvosmernom ulicom između Rode i AG, dalje kretanje unutar AG je jednosmerno dakle zlaz prema AC.Koliko znam oni su duzni da urede i okolo zgrade javne povrsine. Ne mogu da predaju stanove ako okolina nije uredjena. Ovo ne obecava da ce lamela C biti spremna za useljenje u Decembru!
Pretprošle sedmice informacija od prodaje je bila da će lamela B dostići 80% stepen izgrađenosti u narednom periodu. Prilično neodređeno, ali etoMa, lamela C nije bila upitna. Mene zanima kako stoji lamela B.
Da, takođe stiglo obaveštenje o 80% izgrađenosti. Mislim da će sada dobiti novac, barem onaj iz kredita, pošto je to bio jedan od uslova da se valjda uđe u kredit, pa će se gradnja pretpostavljam ubrzati.Stiglo obaveštenje o izgrađenosti od 80% za lamelu C, pa kažu i da se izgradnja odvija po planu.
Mislim da su oni kredit dobili od AIK-a poodavno. Ko je hteo da uzme kredit za stan u AIK-u mogao je već to da uradi bez čekanja ovih 80%.Da, takođe stiglo obaveštenje o 80% izgrađenosti. Mislim da će sada dobiti novac, barem onaj iz kredita, pošto je to bio jedan od uslova da se valjda uđe u kredit, pa će se gradnja pretpostavljam ubrzati.
OK za AIK, ali kada sam ja uzimao stan još uvek su bili kod Inteze, i ko je tada kupovao stan na kredit kod njih bila je priča 20% prva rata, onda kada je stan na 80% može kredit da se pušta, nešto tako. Kredit kod AIK su uzeli prošle godine u ovo vreme, pre toga su bili kod Inteze, koja im eto nije izašla u susret za proj. finan.Mislim da su oni kredit dobili od AIK-a poodavno. Ko je hteo da uzme kredit za stan u AIK-u mogao je već to da uradi bez čekanja ovih 80%.
Bez terase od 33 kvadrata?Jeste.
Koji je inače bio rok za C lamelu?Bio danas do C lamele, i pregledao stan, rok za useljenje je pomeren na januar 2025. godine.
Meni su pričali Q4 24 kao rok za C lamelu!Koji je inače bio rok za C lamelu?
Meni je za B lamelu od početka bio kraj januara 2025. god.