Nevenka1980bgbg
Novice
- Učlanjen(a)
- 12.09.2025.
- Pohvaljen
- 18
Februar prva faza, April druga faza
AuuFebruar prva faza, April druga faza
To bi bilo super, samo da ne bude I i II faza zajedno!
Ja sam pre 10-ak dana dobio info da je 15. oktobar rok kada Resa treba da zavrsi sve infrastrukturne radove. Moguce je da se nesto u medjuvremenu promenilo i da je rok prolongiran... Svakako mislim da ce u novembru zavrsiti infrastrukturu.Pa 15. oktobar je za dve nedelje a tamo nema kraja radova.
Ako tako tvrde zasto je onda rok postavljan do februara?
Ocigledno svi imamo drugacije informacije.
Od kraja decembra do sredine januara se ne radi znaci tu se gubi mesec dana.
Kljucevi se dele mesec i po dana. Da bi mi dobili kljuceve u novembru znaci to je trebalo vec poceti da se deli zar ne? Jer ulazimo u oktobar
Zasvetllio je on odavno , jos otkad su investitoru bliski ljudi dobili kljuceve i uselili se.
Mislim da je to odsjaj na prozorima što vidite, ako se zumira može da se vidi zelenilo u odsjaju.Sunce ti pa u dvorisnoj strani svi stanovi useljeni. Koliko vidim u pola stanova gori svetlo?
To je originalno trebao da radi isti investitor kao Airport Garden, ali je projekat prodat. Sada je drugi investitor vlasnik te parcele i dobili su lokacijske uslove, mislim da jos uvek nisu podneli zahtev za gradjevinsku dozvolu. Ocekujem pocetak gradnje u sledecih 1-2 godine.Da li neko zna hoce li se ova zgrada/garaza sta god da je, graditi?
Pogledajte prilog 253880
Da li mozete podeliti kako ste dosli do ovog rendera? Zanimaju me i okolni projetki ako su ucrtaniDa li neko zna hoce li se ova zgrada/garaza sta god da je, graditi?
Pogledajte prilog 253880