Šta je novo?

Airport Garden

Ne vredi im da stave zajedno jer treba prvo da se dele kljucevi za prvu fazu. Moze biti u isto vreme gotove obe faze ali oni ne mogu fizicki podeliti kljuceve za obe faze

Koliko su pouzdane te info za April i fazu 2? Pricao sam sa agentom koji direkt radi za ove i koji mi je prodao stan u f2 kaze Februar 2026 ( kao zbog radova na ulici)

Agenti lazu sve i nemaju pojma! Pa od januara meseca su nama pricali za fazu 1 da dobijamo kljuceve prvo u martu , pa je onda bilo u julu sigurno pa pomereno za septembar.
😂

Iz pouzdanih izvora su ove nove informacije.

Kao sto rekoh do februara ce u sustini biti sve gotovo to DA! Ali morate da racunate na to da njima treba minimun meses- mesec i po da podele kljuceve za prvu fazu.

Stim da morate racunati i neradne dane od kraja decembra pa do sredine januara :)

Poslednja izmena:
Ja sam prošle nedelje zvao direktno AG za drugu fazu i oni tvrde da će sve biti gotovo u Novembru.

Neverovatno mi je da mogu tako otvoreno da lažu kupce, ali svi znamo gde živimo.

Ja bih jako voleo da je Novembar ali… jedino ako drasticno skrate planirane radove na ulici za koje je rok postavljen Februar…

Ja sam dobio informaciju da do 15. oktobra planiraju da zavrse infrastrukturne radove i apliciraju za dozvolu i da bi trebalo da to ide brzo (ne znam koliko.je potrebno da se kljucevi uruce).
Od zaposlenog iz firme Resa sam dobio info da je voda zavrsena i da je vec u proceduri dobijanja dozvole (ne znam tacne termine).
Ostaje kanalizacija koju rade prilicno brzo i treba da dodju ulice OB.
Takodje, provlace toplovod (ka Kvart 64) i tu mislim da dobro idu.
Na kraju je potrebno da sve asvaltiraju...i to je uslov za dozvolu.
Ako ne bude nista neplanirano sa dozvolama, mislim da je realno da u drugoj polovini novembra srecni iz faze I dobiju kljuceve.

Pa 15. oktobar je za dve nedelje a tamo nema kraja radova.

Ako tako tvrde zasto je onda rok postavljan do februara? :)
Ocigledno svi imamo drugacije informacije.

Od kraja decembra do sredine januara se ne radi znaci tu se gubi mesec dana.

Kljucevi se dele mesec i po dana. Da bi mi dobili kljuceve u novembru znaci to je trebalo vec poceti da se deli zar ne? Jer ulazimo u oktobar

Pa 15. oktobar je za dve nedelje a tamo nema kraja radova.

Ako tako tvrde zasto je onda rok postavljan do februara? :)
Ocigledno svi imamo drugacije informacije.

Od kraja decembra do sredine januara se ne radi znaci tu se gubi mesec dana.

Kljucevi se dele mesec i po dana. Da bi mi dobili kljuceve u novembru znaci to je trebalo vec poceti da se deli zar ne? Jer ulazimo u oktobar
Ja sam pre 10-ak dana dobio info da je 15. oktobar rok kada Resa treba da zavrsi sve infrastrukturne radove. Moguce je da se nesto u medjuvremenu promenilo i da je rok prolongiran... Svakako mislim da ce u novembru zavrsiti infrastrukturu.
Logicki gledano, gotovo sam 100% siguran da tu nema posla da se radi do februara...
Sa ove vremenske distance mislim da ce biti kasnjenja (mislim na 15. oktobar).
Posto radim u ACB, prolazim tuda cesto...Pitao sam nekog sefa iz Rese...Kada ce biti gotovo? Pitanje je bilo na pocetku infr. radova...Odgovor je bio: "Pre zime".

U najboljem slucaju oni i da zavrse do kraja novembra kljuceve necete dobiti tada istog dana . I tada ce otici par dana na dobijanje dozvole a tu su i praznici krajem decembra :)

Ja ovde govorim konkretno u dobijanju kljuceva.

Jedno je kraj radova a drugo je kada ce svi kompletno moci da udju u svoje stanove.

Meni su rekli da ocekujem da dobijem kljuceve za prvu fazu u februaru jer smo medju poslednjima kupili stan. Sto ima smisla , ako krenu da dele kljuceve recimo od kraja decembra/januar.

Poslednja izmena:
29.9.2025.

I garden zasvetleo...

20250929_182802.jpg

Ona rupa sto je neki dan bila otvorena je sada ztrpana a nova u nastavku je raskopana paralelno sa ulaskom u Rodu. Jel ovo znaci da je taj neki deo kao gotov ili sam ja slikao pogresnu rupu malocas? 😀
IMG_7690.jpeg
IMG_7689.jpeg

Poslednja izmena:
U nastavku slike, uglavnom mazde / terminal 10 ali i AG

20251004_121048.jpg

20251004_121036.jpg
20251004_120948.jpg
20251004_120839.jpg
20251004_120806.jpg
20251004_120502.jpg
20251004_120251.jpg

Izmedju Airport Gardena i Kvart64, ogromma bara koja zubori, kao da su s***ali neke cevi...

20251004_120541.jpg

Kod Rode 2 bagera, ulica raskopana, oko 10 radnika prisutno

20251004_121155.jpg

Da li neko zna hoce li se ova zgrada/garaza sta god da je, graditi?
Pogledajte prilog 253880
To je originalno trebao da radi isti investitor kao Airport Garden, ali je projekat prodat. Sada je drugi investitor vlasnik te parcele i dobili su lokacijske uslove, mislim da jos uvek nisu podneli zahtev za gradjevinsku dozvolu. Ocekujem pocetak gradnje u sledecih 1-2 godine.

EDIT:
Isto iz nekog razloga Mazda ne gradi odmah i poslovni deo iznad svog salona, vec samo stambeni deo. Ne znam da li su odustali od poslovnog dela ili njega tek planiraju da krecu da grade 🙃

Vrh