Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Airport City Belgrade [ Poslovni kompleks | 186 000 m²]
Ovo je jedini za sada zvanicni render ACB-a dok ono sto ste mogli da vidite od multikona sto je radjeno nije potvrdjeno i pitanje je da li ce se uopste tako raditi
Kad bi sagradili jos jednu ovakvu "kockastu", kao sto je ova sto je najsvezije zavrsena, ceo kompleks bi iz vazduha dobio izgled nekog kvazi aviona, sto bi imalo bas kul simboliku
Bas me interesuje sta ce biti na desnoj strani gde je poljana?Zna li neko?MOzda ce i to kupiti ACB ako vec nisu, mada citao sam da to zamljiste drzi neka nasa firma i da nece da proda jel ceka da cene porastu.Po ovoj zadnjoj slici rekao bih da ce graditi samo jednu, a i secam se sada da sam video sliku na kojoj pise datum izgradnje na svaskoj zgradi.
Super je kompleks samo mene interesuje zasto nisu napravili podzemni parking spoili onu slijepu ulicu dok nije bilo kasno .Prostor za parking su mogli bolje iskoristit .Na slikama se nevidi nazalost ali izmedju ideje i rode postoji poprilicno velik plac pun suta u obliku trougla cini mi se staje tu predvidjeno.I sta je bilo na mjestu rode prije jeli neka industrija iza je cini mi se IMT hvala
Siguno zbog vece cene izgradnje nisu hteli da naprave podzemni parking.Inace to bi bilo super da su odradili.Tacno se vidi na desnoj strani da su mogli jos jedan red zgrada da naprave umesto parkinga.
U poslednjoj vesti su postavljene fotografije ACB-a iz vazduha tacnije serija fotografija a deo toga smo imali prilike da vidimo pre nedelju dve dana. Takodje ono sto dosada nismo videli je i video snimak iz vazduha celog kompleksa
Nema sta koliko god da je monoton i arhitektonski neinventivan ACB deluje prilicno mocno kako iz vazduha tako i sa zemlje pogotovo kada se proseta avenijom izmedju objekata.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.