aaa....ako si mislio na kuće koje još nisu srušene na mestu gde se završava Tošin bunar a počinje Zemunska - da, naravno, tu treba da ide ulica punom širinom. Kada će to biti - niko ne zna, ista je situacija kao i sa Vojvođanskom duž bloka 63 pa sve do čuvene apoteke - nerešeni imovinski odnosi.LUCAS":2kgsb8gt je napisao(la):E ajde samo mi recite, ako neko zna naravno, to parce iz Airport City, gde se ukrstaju, Tosin Bunar i ulica koja se spusta sa Kose, da li ce se T.Bunar prosirivati i srusite sve te kuce? Negde sam video crtez, ali mi nije jasno, pa ako neko zna, ja bih se zahvalio.
Da ne bude zabune, ovo nije tačno. Ulica Tošin bunar od raskrsnice sa N.Gvozdenovića produžava još nekih 100-150 metara, sve do posle okuke kada se širi u po tri trake i tu počinje Zemunska. Poslednji broj na Tošinom bunaru je 268 (čini mi se) i to je već posle pomenute raskrsnice, ka blokovima.zhaba":2tr0kd5f je napisao(la):Lucas lepo ti je Relja objasnio. Nedeljka Gvozdenovica (ulica koja sa Bez. Kose silazi) deli Tosin Bunar od Zemunske.
Verovatno mislite na Ulicu Nikole Dobrovića, ona je ta koja se spušta ka Tošinom bunaru, Nedeljka Gvozdenovića je jedna druga ulica na Kosi.Goldstein":1qbw74bb je napisao(la):Da ne bude zabune, ovo nije tačno. Ulica Tošin bunar od raskrsnice sa N.Gvozdenovića produžava još nekih 100-150 metara, sve do posle okuke kada se širi u po tri trake i tu počinje Zemunska. Poslednji broj na Tošinom bunaru je 268 (čini mi se) i to je već posle pomenute raskrsnice, ka blokovima.zhaba":1qbw74bb je napisao(la):Lucas lepo ti je Relja objasnio. Nedeljka Gvozdenovica (ulica koja sa Bez. Kose silazi) deli Tosin Bunar od Zemunske.
A kako vam je u sanatorijumu? Ladno?BOKI SMOKI":34d8frxv je napisao(la):Napokon imam osecaj da je u ovoj zemlji krenulo na bolje.Eto pre samo 10 godina na ovaj dan bombardovana je Srbija a sada se otvara nova poslovna zgrada.Veoma ohrabrujuce.