Tbilisi je celogodisnja linija od starta, cele godine se leti 3 leta nedeljno.
Нисам био свестан тога. Кад су отворили продају гледао сам цене на сајту и у том тренутку није било летова после летње сезоне, тако да сам мислио да је само сезонски лет.
Tbilisi je celogodisnja linija od starta, cele godine se leti 3 leta nedeljno.
Хахахаха Ер Балтик ће летети на одређеним летовима Ер Србије до Цириха као што то чини сада за Свис, што значи коју год карту купили - Ер Балтик вас лети између Клотена и Тесле![]()
airBaltic outbid fourteen airlines for Air Serbia wet-lease contract
airBaltic A220s to operate on behalf of Air Serbia across nineteen routes.www.exyuaviation.com
![]()
Написао сам на ОДРЕЂЕНИМNe baš, danas npr. oba leta Swissa leti Swiss (jedan A321, drugi A220-100 odnosno BCS1)
Dok za Air Serbiu jedan let leti Air Bulgaria, a drugi Air Serbia Embraerom
I ja sam to primetio, samo je odjednom nestalo, više nemam razloga da kupujem tu tarifu. Našao sam alternativu sa Unicredit MasterCard karticom, neograničen broj ulazaka u salone širom sveta. Air Serbia već par godina najavljuje novi salon, i nisu se makli od najava.Malo upozorenje: više ne puštaju u biznis čekaonicu s Economy Comfort tarifom.
Najverovatnije ce ga ofarbati tokom prvog C checka.Da li ima neki nagoveštaj kada će YU-ATC konačno prestati da leti u beloj boji? Vreme je već da ponese boje Air Serbia.
Jel to znači da definitivno AirSerbia ne postaje deo neke grupacije kao što je Star Alliance koji po meni ima najbolji loyality program ?
Ja koristim aplikaciju za prijavu na let i do sada nisam imao problema.Ja bih voleo da Air Serbia konačno osposobi svoj sistem registracije putnika putem interneta. Bukvalno svaki drugi let je nemoguće registrovati se. Nekada je moguće prijaviti se na računaru, a nekada ne. Taj isti let koji ne može da se prijavi na računaru, možda može na telefonu, a ponekad ne. Ponekad ti letovi koji ne mogu da se prijave ni na računaru, ni na telefonu, mogu da se prijave putem aplikacije. A ponekad ni tamo.
Baš im neverovtno baguje taj sistem. I potpuno se različiti podaci traže. Na aplikaciji se traže i podaci o kontaktima za hitne slučaje (pretpostavljam da je to ako se sruši avion ili dođe do neke nesreće). To nikada nisam video ni jednu aviokompaniju na svetu (ili barem desetine kojima sam ja leteo) da traže. I to pod obavezno, pa ne možete ni da nastavite registraciju u aplikaciji (kada jedino ona radi od svih opcija) ako odbijete da date tu informaciju.
Broj čestog putnika (koji je i dalje zvanično njihvo), i dalje nije moguće registrovati, tj sada su vratili to polje, ali sistem ne prihvata broj, i prijavljuje grešku.
Nadam se da je barem neko u kompaniji svestan da to ne radi, i da planira da to reši.
Pogledajte prilog 259789