Šta je novo?

Air Serbia

Kao sto kaze vest, bice zanimljivo videti da li ce AS da razmotri zakup A220-300 u blizoj buducnosti. A takodje da vide i odnos izmedju Embraera i A220 u eksploataciji

Da li će Air Serbia uopšte imati uvid u performanse A220? U pitanju je wet lease...

Inače ovo je jasan pokazatelj da Air Baltic ima ozbiljnih problema i ozbiljan višak aviona... Trenutno imaju 50 A220 od čega su već 14 iznajmili drugima... još 4 za Air Srbiju idemo na 18...

Poslednja izmena:
Da li će Air Serbia uopšte imati uvid u performanse A220? U pitanju je wet lease...

да

Inače ovo je jasan pokazatelj da Air Baltic ima ozbiljnih problema i ozbiljan višak aviona... Trenutno imaju 50 A220 od čega su već 14 iznajmili drugima... još 4 za Air Srbiju idemo na 18...

мало су се залетели, но добро. постоји тржиште да их нуде у закуп

Ovim se još više Marekova vizija iz intervjua da uzme wet i dry lease avione pokazuje dobrom.

teško se danas ista dugoročno planira u ovom brzom svetu.

da nije tako radio, AS bi bila AB :)

Super vest. Cesto letim sa njima...voleo bih kad bi ovo značilo i uvoðenje VNO i RIX linije al znam da neće ići u tom pravcu. Meni preudobni avioni...sa onim malim ekranom u overheadu gde barem možeš da pratiš let. Ne verujem da će ubaciti ove sa Starlinkom...čini mi se da su ti sa Letonija liveryjem. Ali opet svaka čast...dobra zamena za one Litvance...valjda će i Bugare uskoro...

Vrh