Šta je novo?

Air Serbia

Tbilisi je celogodisnja linija od starta, cele godine se leti 3 leta nedeljno.

Нисам био свестан тога. Кад су отворили продају гледао сам цене на сајту и у том тренутку није било летова после летње сезоне, тако да сам мислио да је само сезонски лет.

Хахахаха Ер Балтик ће летети на одређеним летовима Ер Србије до Цириха као што то чини сада за Свис, што значи коју год карту купили - Ер Балтик вас лети између Клотена и Тесле 🤣

Хахахаха Ер Балтик ће летети на одређеним летовима Ер Србије до Цириха као што то чини сада за Свис, што значи коју год карту купили - Ер Балтик вас лети између Клотена и Тесле 🤣

Ne baš, danas npr. oba leta Swissa leti Swiss (jedan A321, drugi A220-100 odnosno BCS1)

Dok za Air Serbiu jedan let leti Air Bulgaria, a drugi Air Serbia Embraerom

Malo upozorenje: više ne puštaju u biznis čekaonicu s Economy Comfort tarifom.
I ja sam to primetio, samo je odjednom nestalo, više nemam razloga da kupujem tu tarifu. Našao sam alternativu sa Unicredit MasterCard karticom, neograničen broj ulazaka u salone širom sveta. Air Serbia već par godina najavljuje novi salon, i nisu se makli od najava.

A već neko vreme ne dozovljavaju ni upis milja kada letite.

Stiže danas popodne novi avion u zakupu za Air Serbia u bojama Air Baltic-a: YL-CSI

Da li ima neki nagoveštaj kada će YU-ATC konačno prestati da leti u beloj boji? Vreme je već da ponese boje Air Serbia.

vazdusni putevi.jpg

Vrh