Luka Babic vise ne pise za taj sajt.Ljudi postoje, stoji lista na njegovom sajtu i potpisivali se dopisnici ispod svojih vesti. Dopisnik iz Beograda je poznati mladi vođa sa megafonom, na primer.
Steta sto Luka ne pise vise tekstove. Njegovi tekstovi su mozda bili nesto najbolje na tom sajtu.Luka Babic vise ne pise za taj sajt.
Druze, tablet = infotainment uredjaj koji je fiksiran u sediste ispred. Nisi procitao sta sam napisao, vise ljudi mi je reklo, kao i drugarica koja je letela za Cikago.Air Serbia ne deli nikakve uređaje/tablete putnicima na YU-ARD. Ako joj nije radio tablet to nije uređaj Er Srbije.
Pisali smo da o tom analitičaru koji je hapšen zbog "četrnaest kaznenih djela protiv spolne slobode i na štetu djece" nećemo više pisati ovde. Zašto bi verovao i ovde prenosio mišljenje jedne takve osobe?
Druze, tablet = infotainment uredjaj koji je fiksiran u sediste ispred. Nisi procitao sta sam napisao, vise ljudi mi je reklo, kao i drugarica koja je letela za Cikago.
Pisao sam o tome jos u decembru, tako da ne znam sto odmah tako defanzivan stav umesto da razmislimo malo
![]()
Air Serbia
Mene zanima da li su resili problem sa placanjem karticama u toku leta. U prvoj polovini godine nisam mogao da platim karticama na tri razlicita leta AirSerbia-e, kabinsko osoblje je primalo samo kesforum.beobuild.rs
Такође би било боље да су у грађевинском смислу извршили сепарацију линије за пасошку и КД контролу за бизнис путнике.steta sto nisu ogradili malo bolje, npr kao OZ na ICN ili DL na JFK-u
Апсолутно сагласан! Отуђивење и гађење од других људи неминовно пре или касније рађа несрећуШто, побогу? Зар су путници из економске класе толико гадни да бизнис путници не треба ни да их виде? Циљ бизнис класе треба да буде већи комфор (мекши јастучић, краћи редић…), а не стварање паралелне реалности. Ионако живимо на истој планети (бар за сада).
Боже наравно да нису, нити се ради о томе. Већ је то код свих великих аеродрома па и најбоље оцењених авиокомпанија (на њиховим хабовима) тако. То би додатно унапредило услугу Ер Србије за бизнис путнике.Што, побогу? Зар су путници из економске класе толико гадни да бизнис путници не треба ни да их виде? Циљ бизнис класе треба да буде већи комфор (мекши јастучић, краћи редић…), а не стварање паралелне реалности. Ионако живимо на истој планети (бар за сада).
И то је аргумент који поштујем.Ја на то гледам из мало другачије перспективе - бизнис путници користе исту јавну инфраструктуру као и економски, при том на истом лету потроше два пута више горива (дакле, двоструко више нашкоде природи) него економски путници. Из моје перспективе, скупља карта не амортизује довољно ни штету коју направе, а нарочито им не даје за право да додатно монополизују јавни простор аеродрома. Сасвим је довољно да буду одвојени црвеним гајтаном и иду преко реда, нису Хајле Селасије, колико год желели да их други тако виде (тј. не виде).