Šta je novo?

Air Serbia

Koji je business case za ovu liniju?
Rusi?
Па њихов аеродром нема добру конектираност ка Западу а свакако не ка Балкану (изузев Грчке) тако да ће користити Београд као транзит а наравно да имамо и обострани туризам, те бизнис путнике (ту мислим и на Русе који живе код нас итд.) а биће и карга. Одличан потез Ер Србије, једино ће бити зезнуто око ротације за посаду. Свакако ће се тај лет конектовати на један од таласа ка Западу а наравно и ка САД.

Мислим да ће бити меса. Уосталом, летовалишта у Грузији нису лоша, православна поклоничка путовања у обе стране.
А тако Руси, кавказци основно пуњење.

Мислим да ће бити меса. Уосталом, летовалишта у Грузији нису лоша, православна поклоничка путовања у обе стране.
А тако Руси, кавказци основно пуњење.
Letovališta u Gruziji su odlična, Crno more je fantastično! Planine i jezera na Kavkazu su ludilo! Ljudi su srdačni i preljubazni, ništa nije skupo, hrana fantastična, vino da ne pričam, milina je boraviti u Gruziji i Jermeniji (u Azerbejdžanu još uvek nisam bio, možda me neće ni pustiti da uđem zbog posete Jermeniji... šta ćeš tu su malo slični nama Balkancima, između sebe se šibaju a mentalitet isti...). Tbilsi je jako zanimljiv grad, Jerevan još zanimljiviji. Jedino što su nama predaleko... ali def vredi posetiti ako vam se ukaže prilika. Nigde i nikad više istinski srdačnih ljudi nisam sreo nego u te dve zemlje...

Letovališta u Gruziji su odlična, Crno more je fantastično! Planine i jezera na Kavkazu su ludilo! Ljudi su srdačni i preljubazni, ništa nije skupo, hrana fantastična, vino da ne pričam, milina je boraviti u Gruziji i Jermeniji (u Azerbejdžanu još uvek nisam bio, možda me neće ni pustiti da uđem zbog posete Jermeniji... šta ćeš tu su malo slični nama Balkancima, između sebe se šibaju a mentalitet isti...). Tbilsi je jako zanimljiv grad, Jerevan još zanimljiviji. Jedino što su nama predaleko... ali def vredi posetiti ako vam se ukaže prilika. Nigde i nikad više istinski srdačnih ljudi nisam sreo nego u te dve zemlje...
Jermenija ima ogromnu dijasporu u US (po nekim procenama oko 2 miliona) Gruzijska je dosta manja. Ja bih svakako ciljao da se povežemo i da feed-ujemo liniju BG-NY sa novim tržištima. Skoro sam pa siguran sam da ima potencijalnog ekonomskog benefita.

Vrh