zlatnidecko
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.02.2022.
- Pohvaljen
- 1.045
Kavkaz ka Americi mozda...Koji je business case za ovu liniju?
Rusi?
Kavkaz ka Americi mozda...Koji je business case za ovu liniju?
Rusi?
Па њихов аеродром нема добру конектираност ка Западу а свакако не ка Балкану (изузев Грчке) тако да ће користити Београд као транзит а наравно да имамо и обострани туризам, те бизнис путнике (ту мислим и на Русе који живе код нас итд.) а биће и карга. Одличан потез Ер Србије, једино ће бити зезнуто око ротације за посаду. Свакако ће се тај лет конектовати на један од таласа ка Западу а наравно и ка САД.Koji je business case za ovu liniju?
Rusi?
Radim za LH I ovo bila bas velik stvarИнтересантно!
Letovališta u Gruziji su odlična, Crno more je fantastično! Planine i jezera na Kavkazu su ludilo! Ljudi su srdačni i preljubazni, ništa nije skupo, hrana fantastična, vino da ne pričam, milina je boraviti u Gruziji i Jermeniji (u Azerbejdžanu još uvek nisam bio, možda me neće ni pustiti da uđem zbog posete Jermeniji... šta ćeš tu su malo slični nama Balkancima, između sebe se šibaju a mentalitet isti...). Tbilsi je jako zanimljiv grad, Jerevan još zanimljiviji. Jedino što su nama predaleko... ali def vredi posetiti ako vam se ukaže prilika. Nigde i nikad više istinski srdačnih ljudi nisam sreo nego u te dve zemlje...Мислим да ће бити меса. Уосталом, летовалишта у Грузији нису лоша, православна поклоничка путовања у обе стране.
А тако Руси, кавказци основно пуњење.
Jermenija ima ogromnu dijasporu u US (po nekim procenama oko 2 miliona) Gruzijska je dosta manja. Ja bih svakako ciljao da se povežemo i da feed-ujemo liniju BG-NY sa novim tržištima. Skoro sam pa siguran sam da ima potencijalnog ekonomskog benefita.Letovališta u Gruziji su odlična, Crno more je fantastično! Planine i jezera na Kavkazu su ludilo! Ljudi su srdačni i preljubazni, ništa nije skupo, hrana fantastična, vino da ne pričam, milina je boraviti u Gruziji i Jermeniji (u Azerbejdžanu još uvek nisam bio, možda me neće ni pustiti da uđem zbog posete Jermeniji... šta ćeš tu su malo slični nama Balkancima, između sebe se šibaju a mentalitet isti...). Tbilsi je jako zanimljiv grad, Jerevan još zanimljiviji. Jedino što su nama predaleko... ali def vredi posetiti ako vam se ukaže prilika. Nigde i nikad više istinski srdačnih ljudi nisam sreo nego u te dve zemlje...