Šta je novo?

Air Serbia

Ma ne postoje ti dopisnici i silni zaposleni. Bukvalno je izmišljao ljude.

Nego, meni samo nije jasno kako čovek od 57 godina na svom blogu ili kako tvrdi zvaničnom sajtu kompanije koju vodi i u kojoj je zaposlena njegova verenica(koja isto ima tekstove na tom blogu), piše kako voli kad njegova draga nosi tange sa sve onomatopejom mmmm i slično.

O prekrajanju komentara da ne pričam

Ljudi postoje, stoji lista na njegovom sajtu i potpisivali se dopisnici ispod svojih vesti. Dopisnik iz Beograda je poznati mladi vođa sa megafonom, na primer.

Svaka čast, nadam se da će naterati zločinca da ga skine sa liste na sajtu.

Inače četvrti A330 Er Srbije, YU-ARE najzad kreće da leti na dugolinijskim letovima za koje je i nabavljen, noćas iza ponoći letom za Šangaj. Srećno!

Cuo sam od bar 3-4 osobe da pojedini infotainment uredjaji ne rade na linijama za Ameriku i Kinu na ARB i ARC, ali ne mogu da verujem da ne rade ni na ARD.
Drugarica je skoro isla za Cikago sa ARD i kaze da joj nije radio ,,tablet" pa nije bila bas najsrecnija zbog toga.

Malopre to procitah i kod analiticara i prosto ne mogu da verujem da je takav nemar i da dopustaju sebi ,,luksuz" da elementarne stvari ne rade.
Ovo stvarno zasluzuje sve kritike. Gotivim AS, uvek njih biram ispred drugih, ali da dodje novi avion u flotu sa ovakvim manama, to ne kapiram.

Ako se vec busamo u grudi kako imamo svoju kompaniju koja nas trobojkom na repu predstavlja u svetu, mora li ta kompanija da pokaze i kako smo aljkavi u mnogim stvarima?

Air Serbia ne deli nikakve uređaje/tablete putnicima na YU-ARD. Ako joj nije radio tablet to nije uređaj Er Srbije.

Pisali smo da o tom analitičaru koji je hapšen zbog "četrnaest kaznenih djela protiv spolne slobode i na štetu djece" nećemo više pisati ovde. Zašto bi verovao i ovde prenosio mišljenje jedne takve osobe?

Air Serbia ne deli nikakve uređaje/tablete putnicima na YU-ARD. Ako joj nije radio tablet to nije uređaj Er Srbije.

Pisali smo da o tom analitičaru koji je hapšen zbog "četrnaest kaznenih djela protiv spolne slobode i na štetu djece" nećemo više pisati ovde. Zašto bi verovao i ovde prenosio mišljenje jedne takve osobe?
Druze, tablet = infotainment uredjaj koji je fiksiran u sediste ispred. Nisi procitao sta sam napisao, vise ljudi mi je reklo, kao i drugarica koja je letela za Cikago.
Pisao sam o tome jos u decembru, tako da ne znam sto odmah tako defanzivan stav umesto da razmislimo malo

Poslednja izmena:
Druze, tablet = infotainment uredjaj koji je fiksiran u sediste ispred. Nisi procitao sta sam napisao, vise ljudi mi je reklo, kao i drugarica koja je letela za Cikago.
Pisao sam o tome jos u decembru, tako da ne znam sto odmah tako defanzivan stav umesto da razmislimo malo

Od kad smo mi drugovi? Tablet nije uređaj koji je fiksiran u sedište ispred. Da si pratio kako je Er Srbija to radila, znao bi da je nekad u biznis klasi davala iPad tablete putnicima tokom letova:

izvor:
https://www.exyuaviation.com/2013/10/air-serbia-ready-for-takeoff.html
The latest movies, TV shows, music and various entertainment selections will be offered exclusively to business class passengers. Guests will enjoy access to a personal iPad and noise cancelling headsets

Pisali smo da u A330 YU-ARC Pupin ima problema sa više pokvarenih IFE uređaja ugrađenih u sedišta i da ide na unifikaciju sedišta kad dođe četvrti A330, tako da će taj uskoro biti povučen iz upotrebe.

Pošto trenutno imaju preko hiljadu IFE uređaja u avionima, nije nemoguće da neko negde polomi i pokvari tako nešto. Nemaju servis u letu, kad se vrati na sledeći ciklus popraviće se, kao u svim drugim kompanijama.

Nego nema odgovora na pitanje zašto veruješ onom pedofilu?

Od kad smo mi drugovi? Tablet nije uređaj koji je fiksiran u sedište ispred. Da si pratio kako je Er Srbija to radila, znao bi da je nekad u biznis klasi davala iPad tablete putnicima tokom letova:

izvor:
https://www.exyuaviation.com/2013/10/air-serbia-ready-for-takeoff.html
The latest movies, TV shows, music and various entertainment selections will be offered exclusively to business class passengers. Guests will enjoy access to a personal iPad and noise cancelling headsets

Pisali smo da u A330 YU-ARC Pupin ima problema sa više pokvarenih IFE uređaja ugrađenih u sedišta i da ide na unifikaciju sedišta kad dođe četvrti A330, tako da će taj uskoro biti povučen iz upotrebe.

Pošto trenutno imaju preko hiljadu IFE uređaja u avionima, nije nemoguće da neko negde polomi i pokvari tako nešto. Nemaju servis u letu, kad se vrati na sledeći ciklus popraviće se, kao u svim drugim kompanijama.

Nego nema odgovora na pitanje zašto veruješ onom pedofilu?
,,Od kad smo mi drugovi?" - haha, tako smo se salili kad smo bili u osnovnoj. Pusti to.

Ja ne znam citas li ti sta ja pisem, ali hajde opet, treci put i Bog pomaze: napisao sam da sam cuo od vise osoba da su se ljudi u avionu zalili da im ne radi infotainment sistem (sorry sto nije tablet, nije mi palo na pamet da u biznisu ima dodatni gadget, jbg nemam para).
Naveo sam ti i svoj komentar za YU-ARD iz decembra jos (dakle ne pricamo o Pupinu za kog i vrapci znaju da ide na sredjivanje kabine). Moj komentar iz decembra je napisan mnogo ranije nego sto je doticni ista izjavio, tako da nisam uopste u fazonu da mu verujem ili ne verujem.

Sad vidim da si i sam komentarisao da ne rade infotainment uredjaji u ARD

Vrh