Luka Babic vise ne pise za taj sajt.Ljudi postoje, stoji lista na njegovom sajtu i potpisivali se dopisnici ispod svojih vesti. Dopisnik iz Beograda je poznati mladi vođa sa megafonom, na primer.
Steta sto Luka ne pise vise tekstove. Njegovi tekstovi su mozda bili nesto najbolje na tom sajtu.Luka Babic vise ne pise za taj sajt.
Druze, tablet = infotainment uredjaj koji je fiksiran u sediste ispred. Nisi procitao sta sam napisao, vise ljudi mi je reklo, kao i drugarica koja je letela za Cikago.Air Serbia ne deli nikakve uređaje/tablete putnicima na YU-ARD. Ako joj nije radio tablet to nije uređaj Er Srbije.
Pisali smo da o tom analitičaru koji je hapšen zbog "četrnaest kaznenih djela protiv spolne slobode i na štetu djece" nećemo više pisati ovde. Zašto bi verovao i ovde prenosio mišljenje jedne takve osobe?
Druze, tablet = infotainment uredjaj koji je fiksiran u sediste ispred. Nisi procitao sta sam napisao, vise ljudi mi je reklo, kao i drugarica koja je letela za Cikago.
Pisao sam o tome jos u decembru, tako da ne znam sto odmah tako defanzivan stav umesto da razmislimo malo
![]()
Air Serbia
Mene zanima da li su resili problem sa placanjem karticama u toku leta. U prvoj polovini godine nisam mogao da platim karticama na tri razlicita leta AirSerbia-e, kabinsko osoblje je primalo samo kesforum.beobuild.rs
,,Od kad smo mi drugovi?" - haha, tako smo se salili kad smo bili u osnovnoj. Pusti to.Od kad smo mi drugovi? Tablet nije uređaj koji je fiksiran u sedište ispred. Da si pratio kako je Er Srbija to radila, znao bi da je nekad u biznis klasi davala iPad tablete putnicima tokom letova:
izvor:
https://www.exyuaviation.com/2013/10/air-serbia-ready-for-takeoff.html
The latest movies, TV shows, music and various entertainment selections will be offered exclusively to business class passengers. Guests will enjoy access to a personal iPad and noise cancelling headsets
Pisali smo da u A330 YU-ARC Pupin ima problema sa više pokvarenih IFE uređaja ugrađenih u sedišta i da ide na unifikaciju sedišta kad dođe četvrti A330, tako da će taj uskoro biti povučen iz upotrebe.
Pošto trenutno imaju preko hiljadu IFE uređaja u avionima, nije nemoguće da neko negde polomi i pokvari tako nešto. Nemaju servis u letu, kad se vrati na sledeći ciklus popraviće se, kao u svim drugim kompanijama.
Nego nema odgovora na pitanje zašto veruješ onom pedofilu?
Treci put i meni Bog pomaze: Zašto bi verovao i ovde prenosio mišljenje jedne takve osobe?Malopre to procitah i kod analiticara i prosto ne mogu da verujem da je takav nemar i da dopustaju sebi ,,luksuz" da elementarne stvari ne rade.