Gledam kalendar, nije 1. april, pa mi cudno. Sta je sa aerodromom Ponikve? Zar cemo na svakih 20km imati po aerodrom?
Ponikve je udaljen od centra Zlatibora nekih 45-50min užasnog puta.
Ovaj aerodrom je na 10min od centra, lagane vožnje.
Gledam kalendar, nije 1. april, pa mi cudno. Sta je sa aerodromom Ponikve? Zar cemo na svakih 20km imati po aerodrom?
Ima da budemo moderniji od amerikeGledam kalendar, nije 1. april, pa mi cudno. Sta je sa aerodromom Ponikve? Zar cemo na svakih 20km imati po aerodrom?
AP Požega - Kotroman, prva faza će se nastaviti od Požege do ZlatiboraKoji je to autoput planiran do zlatibora?
Bacanje para kao i na Moravu sto je baceno, pa aerodrom zjapi prazanIma da budemo moderniji od amerike
Ponikve se lagano čisti od mina, ali eto pošto je skroz do Zlatibora planiran autoput, ovaj aerodrom na Zlatiboru em je bliži samom turističkom mestu koje je glavni generator zarade, em će biti i vremenski pristupačniji, čak i užičanima
Буквално будалаштина. Са аеродромима у Нишу и Београду уз аутопут је готово сваки део Србије на максимум 2 сата од аеродрома. То је у свим државама Европе нормална ствар. Какав аеродром Златибор? - бацање пара и уништавање природе!Bacanje para kao i na Moravu sto je baceno, pa aerodrom zjapi prazan
Буквално будалаштина. Са аеродромима у Нишу и Београду уз аутопут је готово сваки део Србије на максимум 2 сата од аеродрома. То је у свим државама Европе нормална ствар. Какав аеродром Златибор? - бацање пара и уништавање природе!
Jel? Nisam primetio da poznati evropski centri tipa Samoni, St.Moric, Kortina i slicni imaju aerodrom niti da iko negoduje a kamoli razmislja da takvu neku abominaciju napravi u onakvoj prirodnoj lepoti, a to sto je od zlatibora odavno napravljena Kaludjerica i gore od toga, to jeste nas problem.
JP Aerodromi Srbije napravili plan za novi aerodrom Zlatibor, par kilometara zapadno od centra. U početku dužina piste samo za poslovne i privatne džetove, u kasnijoj fazi produženje piste za Boeing 737/Airbus 320 i slične komercijalne avione
Ponikve je udaljen od centra Zlatibora nekih 45-50min užasnog puta.
за пословне и ајде, све преко тога је будалаштина поред Поникава које су близу,
"Izvršna direktorka aerodroma Nikola Tesla je na konferenciji održanoj prošle nedelje na Zlatiboru govoreći o projektu aerodroma potvrdila da je sam Zlatibor značajan i za širi ekonomski razvoj, i da je realizacija projekta aerodroma na samom Zlatiboru zamišljena kao dugoročan i strateški infrastrukturni poduhvat.
„Razvoj će se odvijati u tri faze – prva faza obuhvata malu biznis avijaciju, usmerenu ka elitnom turizmu. Druga faza uključuje komercijalne letove manjeg obima, dok bi treća faza omogućila operacije aviona poput Airbusa 320. Ovo je veliki iskorak koji prati viziju Zlatibora 2050″, rekla je izvršna direktorka Aerodroma Nikola Tesla Ana Kaluđerović i dodala da Zlatibor već sada ima razvijenu infrastrukturu, saobraćajnu mrežu i značajnu zaštitu životne sredine, što ga čini spremnim za dodatni napredak."
Ovo je potkrepljeno preliminarnom studijom i unešeno u Projekat generalne regulacije, to je JP a ne neki šalabajzeriзнајући особље те компаније, не бих се уздао у стручност њихових изјава