... vozila ga baba u Nemačkoj samo do pijace i nazad.Мало вожен, гаражиран, први власник, кожа, клима… к’о пуслица!
Видиш, ја сам омануо пошто сам имао инфо да ће четврти авион бити Експо а не трећи, али је лепо да стиже. Трећи је у Лисабону а четврти у Диселдорфу на припремамаПу бре!
Надам се да су налепнице.
Па оно што сам чуо је Миланковић и Милева Марић-Ајнштајн и Иво Андрић су у оптицајуМене више занима ко ће бити на репу овог што је у Дизелдорфу. А и ко ће бити на овом, кад цикус звани Експо прође...
Мало је другачије него на рендеру, видећемо. Свакако боље од овог:
Видиш, ја сам омануо пошто сам имао инфо да ће четврти авион бити Експо а не трећи, али је лепо да стиже. Трећи је у Лисабону а четврти у Диселдорфу на припремама
Dobra im je ova. Ima Lufthansa i one fudbalske - Fanhansa.Мало је другачије него на рендеру, видећемо. Свакако боље од овог:
Pogledajte prilog 208747
Pogledajte prilog 208748
Pogledajte prilog 208752
Па добро то је ваљда разлика од месец дана између доласка трећег и четвртог авиона. Оно што је можда занимљивије од спољашности је унутрашњост која је Етихадова и речено је у Ер Србији да ће сви авиони бити доведени на тај ниво. 22 седишта у бизнис класи и 240 у економској, а увођење примијум економи се не разматра тренутно!Pa što je duže obojen, više prihoda za Air Serbia. Od ovog jednog aviona su sigurno barem 3 miliona evra uzeli od države (milion evra godišnje, tri godine), a možda i više.
Ima kompanija koje su "iznajmljivale" avione za reklame. A evo, ovde se spominju i tarife nekih aviokompanija, ide i do 2 miliona godišnje, tako da je Air Serbia možda i više naplatila državi.
Ма не ради се о томе, сећам се да сам седео на црвеном седишту. Ради се о томе да су свуда ЛГБТ слогани. Какве то везе има са авиокомпанијом ?! Само испирање мозга...Ne laprdaj, avion te je prevezao od tačke A do tačke B, bez problema, niti si postao gej, niti ti je život promenjen. Ništa ti ne fali. Dobro, možda malo tolerancije prema bojama, ali vi to u vojsci ionako nemate.
Sa ovim se slažem: jedno je tolerancija, drugo je promocija. Ispada da love=gay, što bi neko mogao da protumači da straight nema ljubavi.Ма не ради се о томе, сећам се да сам седео на црвеном седишту. Ради се о томе да су свуда ЛГБТ слогани. Какве то везе има са авиокомпанијом ?! Само испирање мозга...
Економи лајт ти ке до 8кг ручног пртљага колико се сећам.Jel dozvoljavaju uz Economy light tarifu mali kofer i mali ranac? Ili samo jedan od ta dva? Znam da je pre moglo ali AirSerbiom nisam leteo godinu dana sigurno.
Ja uvek nosim mali kofer do 8kg i laptop torbu ili ranac. Kofer ide iznad sedista, a torba ispod i nikad nisam imao problemaJel dozvoljavaju uz Economy light tarifu mali kofer i mali ranac? Ili samo jedan od ta dva? Znam da je pre moglo ali AirSerbiom nisam leteo godinu dana sigurno.
Sta mu jeARB osto u cikagu