JAT leti Portorož-Rim. stvarno mi nije jasna logika. kao zbog italijanskih kockara
nezvanično: veći deo od kredita koji bi trebalo da se podigne je trebalo da ode na povećanje plata pilotima, da bi Radovanović kupio mir u kompanijiOgnjenović novi direktor Jata?
Upravni odbor "Jat ervejza" najverovatnije će na prvoj narednoj sednici smeniti generalnog direktora aviokompanije Srđana Radovanovića i na njegovo mesto, kako saznaje "Politika", postaviti Vladimira Ognjenovića koji je do sada bio zamenik generalnog direktora.
Upravni odbor če na narednoj sednici smeniti i sve dosadašnje izvršne direktore (Radovanovićev kadar, prim. mene).
Na ovakav korak Upravni odbor odlučio se zbog loših rezultata koje je Jat do sada postigao zbog i stanja u kompaniji.
Obojica jashu, Radovanovic postavljen za "savetnika"JohnnyLee":2qwisq6x je napisao(la):sjahao kurta, uzjahao murta
Čudno mi zvuči da cene padaju kada se približava datum leta. Uostalom, relativno često letim Beograd-Frankfurt i Beograd-Cirih (7-8 puta godišnje) i Jat je uglavnom najjeftiniji. Desi se ponekad da Lufthansa ili Swiss imaju akcije i budu jeftiniji, ali to su izuzeci.JohnnyLee":1st92l12 je napisao(la):pa eto, snizili su cenu. tada kada sam ja gledao bila je oko 300€
to je relativno normalno. znači da im je ostalo još mesta koja žele da prodaju što pre (u JAT-ovom slučaju znači da je popunjenost ispod 50%, pa da napune to još). gledam sada sajt Wizz-a, i karta za 31.12. košta 5.765 dinara, a ja je platio oko 8.000NicholasMetropolis":tsb4hjwj je napisao(la):Čudno mi zvuči da cene padaju kada se približava datum leta.
Heathrow do Londona: 25km, povezan sa dve posebne Heathrow linije zeleznice i Underground-om. Koliko te kosta do centra? Mozda nekih 5-15 Funti. I stizes za jedno pola sata-50 minuta.JohnnyLee":2xteou28 je napisao(la):idem u London sa Wizz Air-om 31.12., vraćam se 07.01. pre nekih mesec dana sam kupio kartu. poređenje cena:
Wizz Air - 180€ (sa svim taksma+prtljag+on-line check in) (BEG-LTN-BEG)
Swiss - 232€ (BEG-ZRH-LHR; LHR-FRA-BEG)
JAT - oko 300€ (BEG-LHR-BEG)
toliko o JAT-u.
mozes odmah pri kupovini karata da platis i autobus od lutona do centra londona ,cini mi se da je bio 8 funtiAmbassador":3l4u4pac je napisao(la):Moja drugarica platila taksi, mislim 50 funti do Lutona.